- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
I piti po kasicicu sa jajetom zbog bolesti, sto je Ellen White i cinila - Stvarnoslap je prikazao kao da je pila karton viskija dnevno.
Pila je toliko da je postala teška alkoholičarka. Sama to svjedoči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I piti po kasicicu sa jajetom zbog bolesti, sto je Ellen White i cinila - Stvarnoslap je prikazao kao da je pila karton viskija dnevno.
Pila je i Viski, i Votku, i liker od čokolade, i Rum, i Šljivovicu prepečenicu, i Komovicu, i Travaricu, a sve je to mešala sa Beogradskim Lav, i Nikšićkim pivom.
Ko kaže da iskaljujem bes.
U meni besa nikakvog nema.
Nije lepo izmišljati.
Taj dio s octom ni ja ne kužim jer mi je sam pomisao na ocat gadljiva čak i salate začinim s limunom, iako sam čula da je navodno dobar za probavu, ali taj okus mi je baš gadan, fuj.
Ok, kužim ali što je bila ovisna o tome, jer na taj način piše kao da je to ovisnost? Čovjek je pod nazivom Slap on tebe direktno ne vrijeđa već Ellen White pa zašto ga jednostavno ne zoveš Slap? Nemam mržnju prema Ellen White, no ona nije boginja da je se ne smije dirati već je podložna kritici jer je govorila da je Božji glasnik i više od proroka, što nije mala stvar. Dirati se ne bi smjeli obični ljudi koji samo istražuju. a ljudi koji govore da su Božji glasnici, kao i lažni učitelji da --mislim da ima neke pravde bilo bi tako.Odavno smo Boro i ja o tome diskutovali. Ako te zanimaju detalji, izneću ti. U najkraćim crtama, Elen nikada nije pominala alkohol (ocat) već se radi o 'skvošu' (američko piće za farmere u XIX veku), piće sirćetno sa vodom. I dan danas postoji, i koristi se. Tako da sam ja to njemu sve iz njenih spisa pojasnio odavno. Nego on stalno ponavlja isto u nadi da će nove članove koji nisu dovoljno upućeni uveriti da je Elen pisala o alkoholu. A nije.
Naravno da ne znam da su se Ellen White razveli, jer to ne postoji, vec si izmislio, ili takvi kao ti.
Izmisljaci i klevetnici.
Nemoj tako Laodikeja, te pape imaju tittulu VICARIUS CHRISTI kako reče slap -
Nećemo više kako reče mire000, dolijevati vatru na vatru.
Nego otvori slape koju temu praktične pobožnosti - npr. kako pobijediti grijeh,
Svi ste svjedoci da slap koristi ružne riječi n.d.j.bo, muda, j.b.o i slične trebamo se moliti za slapa.
Nemam mržnju prema Ellen White, no ona nije boginja da je se ne smije dirati već je podložna kritici jer je govorila da je Božji glasnik i više od proroka, što nije mala stvar.
Moje mišljenje je da zaista ideš u krivom smjeru, barem ono što sam čitala od EGW. Možda razmisliš i promijeniš mišljenje, a možda i ne.
Čovjek je pod nazivom Slap on tebe direktno ne vrijeđa već Ellen White pa zašto ga jednostavno ne zoveš Slap?
Nemam mržnju prema Ellen White, no ona nije boginja da je se ne smije dirati već je podložna kritici jer je govorila da je Božji glasnik i više od proroka, što nije mala stvar.
Ok, kužim ali što je bila ovisna o tome, jer na taj način piše kao da je to ovisnost?