Ellen White - Božja vjesnica ili drska plagijatorica?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap.

Naravno da ne znam da su se Ellen White razveli, jer to ne postoji, vec si izmislio, ili takvi kao ti.
Izmisljaci i klevetnici.

Evo kratkog izvoda iz njene autobiografije:

""Nakon smrti supruga Jamesa Whitea 1881. godine, posljednje godine svoga života Ellen G. White je provela u Elmshavenu, u svome domu na St Helena u Kaliforniji.
Tijekom svojih posljednjih godina putovala je rjeđe, jer se koncentrirala na pisanje svojih posljednjih djela za crkvu.
Umrla je 16. srpnja 1915. u svom domu u Elmshavenu, koji je sada adventističko povijesno mjesto.
Nakon tri pogreba, pokopana je sa svojim suprugom Jamesom Whiteom na groblju Oak Hill, u Battle Creeku, u Michiganu""
------------------

A Kazi nam sta je sa tvojim znanjem o papama i svestenicima tvoje crkve, koji su u istoriji bili najveci pedofili, homoseksualci, kurvari, zlocinci, masoni, satanisti... i slicno.

Postoji sve dokumentovano.

Dakle, ruzno je gledati na tudje djubre, a ne pozabaviti se svojim.

Jer Hristos je rekao "A ZASTO VIDIS TRUN U OKU BRATA SVOJEGA A BRVNO U SVOJEMU OKU NE OSECAS""

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Stvarnoslap.

Kazi nam sta je sa tvojim znanjem o papama i svestenicima tvoje crkve, koji su u istoriji bili najveci pedofili, homoseksualci, kurvari, zlocinci, masoni, satanisti... i slicno.

Postoji sve dokumentovano.

Dakle, ruzno je gledati na tudje djubre, a ne pozabaviti se svojim.

Jer Hristos je rekao "A ZASTO VIDIS TRUN U OKU BRATA SVOJEGA A BRVNO U SVOJEMU OKU NE OSECAS""
Nemoj tako Laodikeja, te pape imaju tittulu VICARIUS CHRISTI kako reče slap - Zamjenici Kristovi na zemlji. To su bili fini ljudi iz Rimskih klubova, ili više papa iz familije Medici i ostale familije, sve fine katoličke obitelji. Pa zar nije jedna od tih Medicki bila kraljica u Parizu koja je naredila da se pobiju hugenoti, iskreni, pobožni kršćani u pokolju nazvan "Bartolomejska noć". Kad su Ivan i Jakov rekli Isusu da spali selo jer nisu htjeli primiti Isusa, Isus ih je ukorio i rekao da sin čovječji nije došao da pogubi duše, nego da ih spase. Laodikeja ti zamjenici Kristovi nažalost nisu djelovali kao Krist, nego ko god nije htio prihvatili njihovu nauku, oni su te duše pogubili. Bolje im stoji neka druga titula, da ne kažem koja. Inače jedno vrijeme bilo je tri pape koje su bacali anateme jedni na druge, jedan je bio u Rimu, jedan u Avignonu itd....sve fini ljudi, nemoj tako Laodikeja.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Dobro si pomenuo Medičijeve.
To je posebna priča puna intriga, zločina preljuba, kurvarstva.

Imam jednu celu knjigu o tome.

Suština je u tome - da Stvarnoslap sudi drugima i traži iglom trun u tuđem oku, a brvno viri iz njegovog oka, i njegove crkve.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Dobro si pomenuo Medičijeve.
To je posebna priča puna intriga, zločina preljuba, kurvarstva.

Imam jednu celu knjigu o tome.

Suština je u tome - da Stvarnoslap sudi drugima i traži iglom trun u tuđem oku, a brvno viri iz njegovog oka, i njegove crkve.
xxxxxx

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja ne znam zašto padate na slapove fore ovdje, umjesto da raskrinkate RKC

Zašto ti ne raskrinkaš, sljedbeniče bogohulnice, kradljivice, lažljivice, brakolomke i alkoholičarke?

Vidjeli smo dokaze da je Ellen White bila teška bogohulnica. Skoro deset godina naučavala je da je 22.10.1844. završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnike. Tada je Isus za sva vremena prestao posredovati za grešnike, bogohulila je "Jezavelja Jela Bela" i 'pionirčići oko nje. Također, vidjeli smo ovdje da je "Jela Bela" bila najveća plagijatorica (kradljivica) tuđih tekstova u čitavoj povjesti čovječanstva. Slikovito, ukrala je toliko tuđih tekstova da bi trebalo pet magaraca da prenesu papir s ukradenim tekstovima (250 kg papira). Djelomično smo vidjeli i svjedočili da je bezočno lagala i nijekala svoju krađu. Zadnje smo vidjeli i svjedočili da je bila brakolomka vlastitog braka. Istina, nije joj ni muž 'Đemo' neka 'cvećka', ali iz njihove korespodencijesaznali smo i vidjeli da je Ellen White terorizirala svoga muža, pokušavajući ga uvjeriti da je lud i natjerati da radi isključivo ono što i kako mu ona naredi.

P.S. Kainose i Laodikeja, znam kako vam je, radi se o materi, a mater luda. Nego, probajte se utješiti razmišljajući kako li je tek Jovanu, njegov prorok je bio pedofil.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Zašto ti ne raskrinkaš, sljedbeniče bogohulnice, kradljivice, lažljivice, brakolomke i alkoholičarke?

Vidjeli smo dokaze da je Ellen White bila teška bogohulnica. Skoro deset godina naučavala je da je 22.10.1844. završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnike. Tada je Isus za sva vremena prestao posredovati za grešnike, bogohulila je "Jezavelja Jela Bela" i 'pionirčići oko nje. Također, vidjeli smo ovdje da je "Jela Bela" bila najveća plagijatorica (kradljivica) tuđih tekstova u čitavoj povjesti čovječanstva. Slikovito, ukrala je toliko tuđih tekstova da bi trebalo pet magaraca da prenesu papir s ukradenim tekstovima (250 kg papira). Djelomično smo vidjeli i svjedočili da je bezočno lagala i nijekala svoju krađu. Zadnje smo vidjeli i svjedočili da je bila brakolomka vlastitog braka. Istina, nije joj ni muž 'Đemo' neka 'cvećka', ali iz njihove korespodencijesaznali smo i vidjeli da je Ellen White terorizirala svoga muža, pokušavajući ga uvjeriti da je lud i natjerati da radi isključivo ono što i kako mu ona naredi.

P.S. Kainose i Laodikeja, znam kako vam je, radi se o materi, a mater luda. Nego, probajte se utješiti razmišljajući kako li je tek Jovanu, njegov prorok je bio pedofil.
Nego ti opet po svome. Reci nešto o onim finim papskim familijama što su stotinama godina vladale, imale djecu, zarađivali lovu, ubijali protestante, pa zar ne reče da su oni zamjenici Kristovi ovdje na zemlji. Imaš li reći što u njihovu obranu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nego ti opet po svome. Reci nešto o onim finim papskim familijama što su stotinama godina vladale, imale djecu, zarađivali lovu, ubijali protestante, pa zar ne reče da su oni zamjenici Kristovi ovdje na zemlji. Imaš li reći što u njihovu obranu.

Dobro, ti si od takvih pobjegao. Nego, što imaš ti za reći sada kad svjedočimo da su tisuću puta gori ovi kojima si pobjegao. Recimo za početak samo ovo: ?Djed' Martin Luther ti se objesio, a mater ti Jelena terorizirala ćaću Đemu.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Dobro, ti si od takvih pobjegao. Nego, što imaš ti za reći sada kad svjedočimo da su tisuću puta gori ovi kojima si pobjegao. Recimo za početak samo ovo: ?Djed' Martin Luther ti se objesio, a mater ti Jelena terorizirala ćaću Đemu.
Nećemo više kako reče mire000, dolijevati vatru na vatru. Nego otvori slape koju temu praktične pobožnosti - npr. kako pobijediti grijeh, kako postati svet, kako mijenjati karakter, nešto o molitvi - jer ovdje vidim samo neko klanje na forumu zbog suhoparnih doktrina. Bolje neke teme koje će nam pomoći u našem kršćanskom življenju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nećemo više kako reče mire000, dolijevati vatru na vatru.

Kad je istina neka gori.

Nego otvori slape koju temu praktične pobožnosti - npr. kako pobijediti grijeh, kako postati svet, kako mijenjati karakter, nešto o molitvi

Završio ti večernji tečaj kod Miloša Bogdanovića, pa misliš da si pokupio pamet čitavog Balkana. Nađi sebi druge budale, kojima ćeš prodavati ovo njuejdžerstvo i "Miloševa muda" pod bubrege.

jer ovdje vidim samo neko klanje na forumu zbog suhoparnih doktrina. Bolje neke teme koje će nam pomoći u našem kršćanskom življenju.

Ti nisi kršćanin. Kršćani su oni koji vjeruju da je Isus Bog. Po svome Bogu Kristu i kršćani su ime dobili.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Evo mire, slap odbija otvoriti teme o kršćanskoj pobožnosti i laže da ja imam išta sa izvjesnim Milošem Bogdanović. Svi ste svjedoci da slap koristi ružne riječi n.d.j.bo, muda, j.b.o i slične trebamo se moliti za slapa. I sam je rekao Izabeleti da se katkad pomoli za njega. Vidi se da želi biti bolji čovjek, ali ne može ništa svojom snagom. Trebamo imati razumijevanja za slapa. A ništa, probat ćemo otvoriti neke nedoktrinarne teme pa da pišemo svi zajedno malo, bez obzira koje vjerovanje imali (zaokret, jovan, Laodikeja, mystery)....ne znam što bi sa tripom nešto ga nema.

Natrag