Ellen White je bila prvi Adventni vesniku pocetku Adventne ere.
postoji poslednji koji ce doci na kraju Adventne ere, ali ja nisam jedini, jer sam reformni pokret koji Bog podize da najavi Hristov drugi Dolazak Isusa Hrista je Ilija koji ce doci.
Evo samo jedne analize koja potvrdjuje da je Bog sve predodredio svojim Bozanskim planom i providjenjem.
BROJ 26
- Od rodjenja moje bake 1922 godine, do rodjenja moje majke 1948 proslo je tacno 26 godina.
- Isto tako, od rodjenja moje majke 1948 godine, do mog rodjenja proslo je 26 godina.
- I na kraju, od mog rodjenja 1974 godine, do 2000 kada sam krsten biblijskim krstenjem u Adventistickoj crkvi - proslo je 26 godina.
- Od smrti prvog vesnika Adventne crkve Ellen G White 1915, do vremena upoznavanja mog dede sa mojom bakom i pocetak njihovog zajednickog zivota 1941 godine, proslo je 26 godina
broj 7 biblijski broj
- Od smrti prvog Adventnog vesnika Ellen White 1915 godine, do rodjenja moje bake 1922 proslo je 7 godina.
- Od 1941 godine u kojoj su se moj deda i baba upoznali i sklopili bracnu zajednicu, do rodjenja moje majke 1948 proslo je 7 godina.
- Od vremena mog prvog dolaska u crkvu 1993 godine, do mog krstenja 2000 proslo je 7 godina.
- Od 2004 godine kada me je Bog licno pozvao u sluzbu u delu jevandjelja, do 2011 kada je odpocelo izlivanje Bozjih sudova na ovu zemlju proslo je 7 godina.
I na kraju jos jedna pojedinost.
- Od mog rodjenja 1974 godine, do 2004 kada me je Bog licno pozvao u sluzbu proslo je 30 godina.
- Od Hristovog rodjenja do pocetka njegove javne sluzbe proslo je isto tako 30 godina.