Poshto na svim forumima se nadje PONEKI TUMACH, da shirokom auditorijumu ON pojasni shta je pisac zeleo reci, da ja POJASNIM moju konstatciju da je "pojedine stvarchice teshko naci"... S obzirom da sam ja chovjek koji je nauchio da SLUSHA MUZIKU, a to podrazumijeva, da ODVOJIM odredjeno vrijeme za to, da pustim i navijem to shto slusham, s toga proizilazi da to shto "pustim" MORA biti zadovoljavajuceg kvaliteta zvuka i naravski zadovoljavajuceg uredjaja za reprodukciju istog... Mmmmmislim da ovakav pristup imaju svi ljudi moje generacije koji su NAUCHILI i kojima se duboko u podsvijesti urezalo shta znachi TESHKOM MUKOM DOCI DO MUZIKE (da li treba da napominjem, KAKVA JE PRODUKCIJA BILA '80... Da li treba da napominjam da nema trika da se taj kvalitet ZVUKA danas postigne, i shto je najgore, uopshte se i ne trudi da se taj kvalitet zvuka POSTIGNE... jeste dechice, uz svu danashnju skalameriju, uz sve danashnje uredjaje, rachunare, SoundForgove, Traktore, Soulseekove, diskove, bit-rate 320, vbr, 44, 48 kHz, sve je to ziv qrac za najobichniju magnetofonsku traku i vinil... ZNAM, ZNAM shta cete reci... ima i to svojih prednosti, no nije vrijeme za ovakvu vrstu priche sad), mada takav pristup bi trebali da imaju svi ljudi koji VOLE muziku... Dakle... poenta sve moje priche je da ne rachunam nikakve spotove, youtube, nekakve mixeve kucne radinosti i tako to... Maaaaa shvatate shta sam htio reci... Jednostavno i ukratko... Kao i svima koji chitaju ovo, skidaju, slushaju li shta li vec, OVO je neshto shto za nas PREDSTAVLJA VREMEPLOV... Pustish, pochnu uvodni tonovi i kao da NEKO pred Vashim ochima sklopi pazlu u roku od sekunde, vasheg zivota, proshlosti, dogadjaja, dana... Ostajete razoruzani...