Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izvinjavam se moderatorima, sad sam tek vidio da ste mi postove editovali... Novi sam na ovom forumu, pa josh nisam skapirao kako sve funkcionishe... Polake, dajte mi malo vremena, ipak sam "old-timer" ) ... Elem... Neko spomenu Do You Wanna Funk i Patrick Cowley-a... Uz Gina Soccia i Cerrone-a, ovaj je chovjek obeljezio vrijeme moje aea adolescencije (pffff, shto sam pocheo da kenjam)...
[THINK]
Coiska1
Kako ni ja nisam daleko od old- timera rekoh da pomognem generaciji da izgleda lepse ipak smo mi stara skola [/THINK]
Kod:[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][url=http://rapidshare.com/files/274243454/PATRICK_COWLEY_-_Megatron_Man__12___Original_Mix_.zip.html]RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting[/url][/COLOR][/FONT]
Svojevremeno sam imao tu ploču,ali,da se izrazim kasetu,i toliko sam je slušao da se izlizala,i....šta da ti kažem,i sam znaš šta biva sa kasetom kad pokušavaš da je lepiš.Uvrnula se i ....kraj!!!!!
Bane bratcki... Chega "ovde"... Pa tu samo Abba, yeb'o te... Mojne NAS brkash sa Abbom... Ja sam drug sa Barbie... mojne da sad kupimo matrake onooooo... (nemam blege brate... al' iskuliraj... vidish da smo pocheli da "brojimo" do kraja)...Samo da kažem, ubuduće nemojte stavljati linkove za download u ovu temu nego napravite temu ovde. Pozz