Ej covece uporedi prvu zapovest i cetvrtu!?ti imas tri Boga sto se kosi s prvom zapovedi,zato imas subotu koja te opravdava k prvoj zapovedi.
Pazi sta pise: Mojsija1:[SUP]1[/SUP] U početku stvori Bog nebo i zemlju.[SUP]2[/SUP] Zemlja je bila još pusta i prazna. Tama je ležalanad bezdanom. Duh je Božji lebdio nad vodama.
[SUP]3[/SUP] Tada reče Bog: "Neka bude svjetlost!"(To evolucionisti,ateisti nazivaju prasak-eksplozija fotona,atoma,molekula ko ce ga znati)I postade svjetlost.
[SUP]4[/SUP] I vidje Bog, da je svjetlost bila dobra. Takorastavi Bog svjetlost od tame.
Dalje: [SUP]26[/SUP] Tada reče Bog: (A ne Bogovi)"Načinimo čovjeka nasliku i priliku svoju! Neka on vlada nad ribama morskim, nad pticama nebeskim,nad stokom, nad svim zvijerima zemaljskim i nad svim, što gmiže pozemlji!"
[SUP]27[/SUP] Tako stvori Bog čovjeka na sliku svoju, nasliku Božju stvori ga, muško i žensko stvori ih. (Znaci stvori ih Bog a ne Bogovi!!!!!)e sad idemo na Jovana : [SUP]1[/SUP] U početku bijaše Riječ, i Riječ, bijaše u Boga, i Bogbijaše Riječ.
[SUP]2[/SUP] Ova bijaše u početku u Boga(Duh bozji je lebdio nad vodama!?
[SUP]3[/SUP] Sve je po njoj postalo, i bez nje ništa nijepostalo, što je postalo.(Znaci kroz Duh Bozji sve je postalo sto je postalo(1 Mojs 2)
[SUP]4[/SUP] U njoj bijaše život, i život bijašeSvjetlost ljudima.(Jel vam jasno?)
[SUP]5[/SUP] Svjetlost zasvijetli u tami; ali tama ga neobuze.
U Matveju 28 jasno kaze (Krstite ih u ime Oca I Sina i SV Duha.Amin.)(U Jovanu kaze Hrist zasto me pitas gde je Otac?ko vide mene vide i Oca jer Ja i Otac smo jedno!!! i samo Otac zna ko je Sin i Sin zna ko je Otac i niko vise.
Hocu reci da je Duh Bozji stvarao svet,a Duh Bozji je u stvari Otac,jer je Otac Duh Isus kaze molite se u duhu Bogu jer Bog je Duh a ne moliti se Materijalnom bogu.
znaci onaj koji stvara je Bog odnosno Duh Bozji na zemlji Sin Bozji koji se Ovaplotio!znaci da Bog uzima onaj oblik koji mu je potreban za svoja dela,nema nikakva tri Boga Bog je jedan jedinstveni samo sto neki to ne razumeju i prave Jednog jedinog Boga u tri fizicke licnosti kako to kaze ladokejac.Ko ne razume stihove koje navedoh taj ne razume bibliju 100%.
A ovi stihovi govore sve o Bogu:Jovan 1: [SUP]10[/SUP] Na svijetu bijaše, svijet je po njemu postao;i svijet ga nije spoznao.
[SUP]11[/SUP] K svojima dođe, i svoji ga ne primiše. (Ovde ne pise primise IH)tako da je adventna dogma prevara o tri boga u fizickoj licnosti.