Član
- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poruka
- 1.901
dragi moj kolega, razočarao si me
ja se poveselio napokon si shvatio
kod nas kršćana če Bog Jehova uvijek biti Jedan Jedini
pa čak onda i kada nam država zabrani tu vjeru Kristovu
ćitaš što kaže sestra White
Kada Kristova religija bude progonjena, kada Njegov zakon bude najprezreniji, tada naša revnost treba da bude najvatrenija, i naša hrabrost i naša čvrstina najpostojaniji. Stati u odbranu istine i pravednosti kada nas većina bude odbacila, voditi bitke Gospodnje kada bude bilo malo boraca – to će biti naša proba. U to vrijeme mi treba da prikupljamo svoju toplinu iz hladnoće drugih, svoju hrabrost iz njihovog kukavičluka, a svoju vjernost iz njihovih izdajništva.” (5T 136, 1882)
tko če biti kolovđa zla pred sami drugi dolazak Spasitelja
pa znaš i sam - adventisti
sestra White je bila svjesna budučih događaja pije 131.g
tada je to izgledalo nemoguče
ali danas, je sve kristalno jasno, tko su adventisti, što su oni , u šta vjeruju
i šta spremaju pravim kršćanima
dakle kršćani se ne klanjaju ikonama, idolima, trojstvu ni po cijenu života
vjeruj, treba velika snaga Duha Svetoga da bi vjernik ostao uspravan kada če cijeli svijet odbaciti istinu
ja se poveselio napokon si shvatio
kod nas kršćana če Bog Jehova uvijek biti Jedan Jedini
pa čak onda i kada nam država zabrani tu vjeru Kristovu
ćitaš što kaže sestra White
Kada Kristova religija bude progonjena, kada Njegov zakon bude najprezreniji, tada naša revnost treba da bude najvatrenija, i naša hrabrost i naša čvrstina najpostojaniji. Stati u odbranu istine i pravednosti kada nas većina bude odbacila, voditi bitke Gospodnje kada bude bilo malo boraca – to će biti naša proba. U to vrijeme mi treba da prikupljamo svoju toplinu iz hladnoće drugih, svoju hrabrost iz njihovog kukavičluka, a svoju vjernost iz njihovih izdajništva.” (5T 136, 1882)
tko če biti kolovđa zla pred sami drugi dolazak Spasitelja
pa znaš i sam - adventisti
sestra White je bila svjesna budučih događaja pije 131.g
tada je to izgledalo nemoguče
ali danas, je sve kristalno jasno, tko su adventisti, što su oni , u šta vjeruju
i šta spremaju pravim kršćanima
dakle kršćani se ne klanjaju ikonama, idolima, trojstvu ni po cijenu života
vjeruj, treba velika snaga Duha Svetoga da bi vjernik ostao uspravan kada če cijeli svijet odbaciti istinu