Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hoces da kazes da svaki vernik koji se molio za bolje zdravlje je ozdravio ?? Pa ja znam neke ljude koji su bili pravi vernici i za koje su se molili mnogi ljudi i koji su umrli strasnom smrcu, gde je bio isus onda?
Jurivaka: Laodikejac, šta je onda sa crkvama (ne mislim na insitucije) i hramovima? Ako je po tebi logično da se čovjek može moliti pred kamenom a ne može pred ikonom jer je to predmet koji je sakcionsian Božijom zapovjedi, zar isto to nije i crkva? Zar je molitva upućena Bogu sa neke livade, manje vrijedna od molitve upućene ispod svoda crkve?
[B je napisao(la):Laodikeja;
[/B]Za Jurivaku.
Molitva unutar hrama ili na livadi svejedno je, zidovi nisu predmet obozavanja, dok ikona ili kip to predstavljaju..
Aha, Laodikejac, šta ćeš sada odgovoriti Isabeleti u vezi tvoga avtara?Ako to nije ikona, ja sam Čerčil!:dtyste:
Pa, dobro, ali i ovo je imaginacija nekog slikara, iz toga doba, jer on nije mogao naslikati Isusov originalni portret. A što se tiče one sjene na Torinskom platnu, da, ona podsjeća na konture ovakvog Isusovog lika. Baš ta činjenicaa dovodi u pitanje sve, jer slikar iz 6. vijeka nije mogao imati pojma kako je Isus zaista izgledao.Pogledajte prilog 31849
Ovu Isusovu sliku je Laodikeja imao za avatar.
Ti si postavio temu o Torinskom Platnu. Znas li da je taj Isusov lik veoma nalik na prvu ikonu iz 6. st. Krist Pantokrator. Sad su ga uspjeli napraviti todimenzionalno. Lijepo izgleda, ali Isus je sigurno još ljepši.:dtyste: "najljepši od ljudskih sinova".
Aha, Laodikejac, šta ćeš sada odgovoriti Isabeleti u vezi tvoga avtara?Ako to nije ikona, ja sam Čerčil!:dtyste: