Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
Nažalost Bog i biblija se spoznaju Duhom i verom, a ne matematikom, logikom, istorijom, eksperimentalnim dokazima............... tako da ako sumnjaš u Božanstvo biblije - uzalud stihovi i primeri iz biblije. Tu je jedini lek Bog! Ako te On ne osvedoči, ja sigurno neću još za 50 godina. Ostaćemo na suprotnim stranama sve do drugog Hristovog dolaska, ili dok te Bog ne potakne.
ja opet da ponovim ja ne sporim celu bibliju, a kao drugo ne moras ti boga da spoznas samo preko biblije, utuvite to u glavu jednom za svagda, shvati da je biblija napisana od strane ljudi znaci obicnih smrtnika i gresnika kao sto smo mi, i veci deo biblije je zasnovan na tumacenju sta je ko hteo da kaze, pa jedni misle da je hteo ovo a drugi misle da je hteo ono, dosta hriscvana kaze "ja znam sve o hriscanstvu i put kojim ja idem je pravi i jedini put" zato sto biblija kaze to je biblija, biblija kaze biblija je istina i mi znamo da je biblija istina zato sto biblija kaze da je biblija istina x) ja samo napadam one koji napadaju druge ne istomisljenike i nazivaju ih ovakvim ili onakvim, nikad nisam napao ni jednog coveka koji nije napadao druge i nazivao ih ovakvim ili onakvim, pa onda napadaju mene kako ja napadam druge a ne vide sebe sta rade
Poslednja izmena: