Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Allah je Jedini Gospodar i Sudija!
Kako ce kome suditi, vidjece se. Koga ce gdje postavljati takodje ce se vidjeti.
Pošto ćemo ovo videti. A i već smo videli u praksi i arheologiji. Strpi se. Zašto ti neko neda mira da sačekaš to - nego skačeš na svakog sa ovom tvojom konstatacijom. Smiri se malo.
Sarrdy, leprsavi pjesnik koji dogadjaje po svome nahodjenju proglasava kao najvaznije:[FONT=&][/FONT]Šarrdy: a tvoje je da radiš to što radiš. Unizuješ Hrista i UKIDAŠ NAJZNAČAJNI DOGAĐAJ U ISTORIJI! – Hristovu žrtvu na krstu.
nekima je stvaranje nebesa najvaznijem, nekima stvaranje zemlje, nekima stvaranje Adama, nekima stvaranje Isusa, a nekima pak poslanstvo Muhammed a.s. koji je rekao svu istinu koju Isus nije rekao, jer je neki ljudi onda (a ni danas) ne bi mogli nositi!
No Comment!
(Bez komentara stavljam gde su očite nebuloze! To je isto kao da komentarišem na nečiju konstataciju da je Zemlja kocka!)
[FONT=&]Šarrdy:U kojoj to Crkvi se sa propovedaonice može slušati umesto duhovnih stvari i Biblije – POLITIKA i političke teme!? Izvoli odgovori.[/FONT]
U hrvatskoj katolickoj i u sprpskoj pravoslavnoj crekvi!
svaka propovijed zavrsava "brigom" za prava Hravata i prava Srba!
Samo ti to ne primjecujes, jer tebi je to uredno.
No Comment!
[FONT=&]Šarrdy:Ja te pitam da po tvom znači da se ni jedan član Crkve neće spasiti, a ti odeeeeeee ko zna gde? I ko zna šta je u tvojoj nehristovoj glavi![/FONT]
No Comment!Hahahaha cak i moju glavu proglsavas oanko kako ti pane na pamet! bez ikakvog povoda osim tvoga licnog dozivljaja.
Reci mi u sta si odjeven i sta posjedujes pa cu ti reci tacno da li ti je glava Hristova ili nije.
Ja ti kazem da u tome ne slijedim Hristove rijeci, ali s ei ne busam Hristom kao bogom iako ga vise slijedim nego ti (evo ti ovdje primjera: ja sam vise puta citirao Isusove rijeci nego ti!)
A šta je onda, ako nije Crkva!?Sinagoga nije crkva!
Zasto ti ne ides u sinagogu?
[FONT=&]Šarrdy: A gde sam ja to rekao? Izvoli!
[/FONT]
rekao(napisao) si par redaka vise!
Hristos je svake subote isao u sinagogu= crkvu. Iako znas da to nije istina, crkva je poptuno drugacija forma i ne slavi istoga boga kao sinagoga!
Evo jedan od ko zna koliko primera da se Harry služi insinuacijama:
Zašto nije CITIRAO MOJ POST, ili deo mog posta koji o tome govori, već imaginarno odgovara .’’ rekao(napisao) si par redaka vise! ’’. Očigledan primer laži.
Kao i da Hristos nikada nije SUBOTOM IŠAO U SINAGOGU!
[FONT="]Luka[/FONT][FONT="] 4:16[/FONT][FONT="] I dođe u Nazaret, gdje bijaše othranjen. I uđe po svom običaju na dan subotni u sinagogu te ustane čitati. [/FONT]
[FONT=&]Šarrdy: I da dobro pregledaju sve tvoje odgovore na naša Hrišćanska pitanja da se uvere da vrlo često NEODGOVARAŠ ili po sistemu’’navođenja vode na svoju vodenicu’’ – protažitaš Islam i unizuješ Hristovu žrtvu na krstu – ali ne direktno, već perfidno, kao kiša oko Kragujevca.
Dok sam primetio da to mi Hrišćani ne radimo.[/FONT]
Nije tacno! Vi ne odgovarate na sasvim jednostavna i kratka pitanja!
Aklo smatras da cu ja prihvaitit odgovor tzv.sv.Pavla u obliku tris tranice i to jos neispravnog teksta koji tebi zvuci svetacki, znaj da meni tu nema odgovora, a tzv.sv. Pavlja ili tzv.bl.Stepinca ili tzv.ptariarhaPavla, znam i sâm citati.
Ali ne bih banke za njhove price (iuzev ako ne citiraju Bozje Rijeci).
Tačno je itekao!
Ubacuješ gluposti koje nemaju veze sa postom, a ne odgovraš na postavljana ti pitanja.
A inače ako ne prihvataš apostola Pavla, odnosno njegove poslanice – to znači da ne prihvataš pola Novog Zavet – koji se savršeno uklapa u Stari Zavet – što opet znači da ne prihvataš Bibliju!
To je tvoje pravo, i za to ćeš odgovarati sutra na Božijem sudu! Međutim problem je ovde što o čemu mi onda da polemišemo ako ti ne prihvataš Bibliju. Tu onda nema razgovora. Kao što ja npr. ne želim da pričam o Kur’anu jer je to lažna objava – i šta ima sada o tome da polemišemo!?
Međutim shvatam te. To je jače od tebe. I to te tera da unizuješ Hrista i ukudaš Njegovu žrtvu na krstu! Teško se sa tom silom izboriti! Teško! Zato sam ti i par puta rekao pokaj se, jer se približilo Carstvo Nebesko i prihvati Hrista kao Spasitelja i Otkupitelja - JER TE JEDINO TO MOŽE SPASITI OD VEČNE SMRTI I NIŠTA DRUGO! Jer si mnogo zaglibio.
Poslednja izmena: