Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Obozava se samo Bog!Него шта него да се обожава Исус Христ, наш Спаситељ. Ко други, кад нема никога ко је прославио закон и пророке?
Vidis da u imenici obozavanje figurira samo Bog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Obozava se samo Bog!Него шта него да се обожава Исус Христ, наш Спаситељ. Ко други, кад нема никога ко је прославио закон и пророке?
A gde to pise u kuranu,u kuranu se ni jednom ne pominnje (JAHVE) do sam allah!!!!!!
Ne budali se a uzmi se u pamet mi ti nismo neprijatelji a prijateljii!!!Sve visnji jeste (JAHVE)tj(ISUS)
i nemoj da lupas gluposti primetio sam da vise ne zavrsavas post sa brate Gero a to je veoma lose,ja imam osecaj da vise nism tvoj brat a to me ljuti.Ja sam tvoj brat ma kako bi se diskusija odvijala dali razumes!ja nemam nameru da te odvrgnem,ja zelim s tobom da diskutujem ali u smislu normale tj u smislu argumetnih dokaza bez toga covek nema sta da trazi na forumu!!!nadam se da si me razumeo???
Pozdrav brate Harry.
nwemoj se ljutiti brate gero! Nemas nikakvog razaloga pogotovu sto nastojis rijesiti sve dileme argumentima!a sam tvoj brat ma kako bi se diskusija odvijala dali razumes!ja nemam nameru da te odvrgnem,ja zelim s tobom da diskutujem ali u smislu normale tj u smislu argumetnih dokaza bez toga covek nema sta da trazi na forumu!!!nadam se da si me razumeo???
Na sve što sam te pitao - nisi mi odgovorio!Hramovi za obozavanje iskljucivo Boga!To sto ti nazivas nebulozama je tvoje rivatno misljenje, mozers ga reci 12 milijardi puta, ali ga nisi potkrijepio, niko osim Boga nije rekao: Ja Sam Bog, Meni se kanjajte!
Ni Hrist ni trojstvo, ni Buda niko.....
Nego ti kazes u necije ime? Kojim pravom?
Cuo sam katolike kako se mole Mariji, Isusu, "svetom" Duji (jos malo pa i "svetom" Stepincu)...c cuo sam pravoslavce gdje se mole Jovaju, Paraskevi itd.....
Jedni hram koji je do danas sacuvan, koji je pdigao Adam a obnovio Abraham jeste onaj u Meki. I u njega niko ne smije uci.
Pokriven je crnim platnom sto se vidi kao crna kocka, ta crna kocka je sator, hram je unutra od neglacanog kamena ogradjen onizim zidom.
A i jasno mi je što neodgovaraš na moja pitanja.
Pa imao si za to 10 postova da odgovoriš od tog mog posta. Evo i da te podsetim:Stalno cekam ta tvoja pitanja.
U stvari ti ne odgovoras ni na jedno pitanje.
Evo ti prvo: zasto ne citiras Isusa?
E sad, hajde pocni jednim pitanjem, prvim, i samo jednim.
Pa cemo nastaviti dalje.
Znači ovde sam te pitao:Pa na osnovu čega su pravljene Sinagoge u PRVOM VEKU !?
A zašto su onda pravljene džamije. Jer se u obe obožava Hrist i SVECI!
I u kojoj se to još Crkvi obožavaju SVECI sem u Pravoslavnoj i Katoličkoj Crkvi.
Ti si anti-protivan i samo ti je da kažeš nešto protiv Hrišćanstva. A da li je to tačno ili ima smisla – to te ne interesuje.
To si nam rekao jedno 6 miliona puta, a mi ti na to odgovorili 6 milona i 1 put da su to NEBULOZE.
OK, a onda kom Bogu se mole Pravosavci, Katolici, Protestanti................ ako je pravi Bog jedino u Božijem hramu, kako ti navodiš?
I gde se taj hram nalazi!?
Hvala
Stalno cekam ta tvoja pitanja.
U stvari ti ne odgovoras ni na jedno pitanje.
Evo ti prvo: zasto ne citiras Isusa?
E sad, hajde pocni jednim pitanjem, prvim, i samo jednim.
Pa cemo nastaviti dalje.
Pa imao si za to 10 postova da odgovoriš od tog mog posta. Evo i da te podsetim:
#185 :
Znači ovde sam te pitao:
1. Na osnovi čega su onda pravljene Sinagoge i Džamije, ako ti kažeš da molitva Bogu se mora obaviti jedino u Solomonovom Hramu ili Božijem?
2. U kojim to Crkvama se obožavaju SVECI, osim u SPC i Katoličkoj?
3. Kom Bogu se mole Pravoslavci, Katolici, Protestanti, Jehovini svedoci............. u svojim Crkvama, ako je pravi Bog jedino u Božijem hramu!?
4. Gde se nalazi taj Hram u kome se jedino možemo moliti JEDINOM i PRAVOM Bogu?
Eto sve si ovo već imao pre 10 postova, pa mi nisi odgovorio. I evo imam i jedno dodatno sada:
5. Na šta i koga se odnose sledeći stihovi:
[FONT=&]Коринћ. 12,28[/FONT][FONT=&] И једне дакле постави Бог у цркви прво апостоле, друго пророке, треће учитеље, а потом чудотворце, онда дарове исцељивања, помагања, управљања, различне језике.[/FONT]
[FONT=&]Јаков 5,14[/FONT][FONT=&]Болује ли ко међу вама, нека дозове старешине црквене, те нека читају молитву над њим, и нека га помажу уљем у име Господње.[/FONT]
Evandjelje je jedno i Bog ga je spremio po Isusu da vrati zalutale Izraelove ovce.Pa brate Harry! Isus je jevandjelje sve sto se citira iz jevandjela to i jesu Isusovi citati,apostoli I veka i mi danas samo potvrdjujemo jevandjele i to je to!!!nema dileme.
Ovo gore ti nije konkretan odgovor? A potpuno je kopija Isusovih rijeci, a ne moje, koje su u poredjenju s njegovim kao prasina na prozoru!a samo stampas reci u tvoju nekorist sve vise i vise!
Slazem se, ali se vrlo malo ljudi pridrzava Deset Bozjih zapovijedi!u parlamentu menjaju zakone ko kako hoce a 10 zapovedi nemoze niko na svetu da promeni.Zapitaj se malo brate Harry.
Cekaj,cekaj....DA SAM JA CAR OVOG SVETA TI NEBI IMAO VLAST NA DAMNOM
?????????????? Sve sto napiss iza ovoga postaje bezvrijedno, aliИ кад дође у цркву
i umjesto da uzmne njegove rijeci sa punom ozbiljnoscu, da nece da kaze i nije rekao cijela lista ljudi izmislja i laze sta im pane na pamet.Ни ја вама нећу казати каквом власти ово чиним.