Član
- Učlanjen(a)
- 16.01.2012
- Poruka
- 361
Čemu sva ova dokumentacija i geneza Darvinovih. Imaš svoje mišljenje o Teoriji evolucije i to je u redu, možeš misliti šta god hoćeš, ali raspravu smo počeli radi toga što si povezao Darvina i rasizam. Šta sada dokazuješ rodoslovom Darvinovih? Pokazao sam ti odakle ta veza i da nema ništa sa Darvinovom teorijom o porijeklu vrsta. Ako možeš dokaži da nije tako, a nemoj ovdje gomilati podatke koji ništa ne znače za kontekst naše rasprave.
Mislim da ste svi skrenuli s teme i ne sama sa teme vec celog podforuma
Tebi trebaju potvrde van Bozje Rijeci, meni ne.
Abraham nije bio krsacanin. istina? jeste, nije bio krscanin.
Abraham nije bio zidov, istina? Jeste istina, nije bio zidov.
Pa sta je onda bio Abraham?
Musliman!
Odan i pokoran Bogu!
Znas sta kazu musliani, sta kaze Bog muslianima kako da se izjasne?
ne znas?
Evo: "Reci: ja sam vjere Abrahamove koji nikoga ravnim Bogu nije smatrao!".
Meni dovoljno, a neka se svako sâm preispita. ne trebaju ti vodje ni ucitelji osim Boga i Isitine koju imas u srcu (ako je imas).
jer on mene beozobrazno ubjedjuje da vjerujem u nesto o cemu nemam mnogo pojma niti me to o cemu on prica ne zanima, i nakon sto sam izjavio da ja vjerujem u Allaha Koji se objavio Ja Sa Koji Jesam, izjavio sam da vjerujem da ne psotoji drugi Bog osim Allaha, da je Allah stvorio nebesa i zemlju, Adama i evu poslao Isusa i Muhammeda a.s.....
To sto s enjemu ne svidja da je On Allah Gospodrar svemu, ne znaci da ima pravo da vadi iz necijih glupih glava nekakve kipove ubjedjujuci me da ja u njih vjerujem!
Zato mu kazem Jovanov sljedbenik, od koga je naucio da je bog bog i da je bog sin koji sjedi bogu u krolu, da sam sebi sjedi.... ja to ne vjerujem! I to jasno kazem.
ne mozes biti zagovornik bilo kakvoh kipova ikona ili virtpanigh slika kojima se molis ili preko kojih se molis Bogu a da nisi pocinio smrtni grijeh za koji je kazna Pakao!
Isus je potvrdio Deste zapovijedi, ko si ti, ili bilo ko drugi na svijetu da ih ponisti i da se izrugiva njima?
Ne trebas se boriti sa mnom, Muhammed a.s. niej Bog niti ima ijedan pametan covjek koji to tvrdi, Muhammed a.s. je Bozji rob i Bozji poslanik.
I niko te ne oabvezuje da prihvatis da jeste i da je Kur'an nepromijenjena Bozja Rijec.
Ko bi imao pravo da netjera zidova da povjeruje u Evndjelje i Isusa a da pri tom ne vrsi nasilje nad njim?
Tako i ti imas pravo kao zidov sto ne vjerje u Isusa da ti ne vjerujes da Muhammed a.s. poslanik.
Musliman ali na nekom drugom jeziku i ja sam pokoran Bogu ali neka se svako drzi svog jezika!
Nadam se da me sad razumes on tebe ubedjuje da verujes u nesto sto i sam znas da nije i ne verujes u to i to je jako glupo, isto tako vi kazete da se ja molim ikoni a ja to ne radim znam kome se molim to je poenta da ono sto mi za sebe kazemo da mislimo je zakon nemoze nam neko reci sta mislimo
vec rekoh nemozes me ti ubediti da sam nesto sto ja znam da nisam
to sto ti verujes je tvoja stvar
TO bi je bio cilj da se nadjes na mom mestu i rekao si isto sto i ja sad shvatas i osecas se kao ja kao ja i potpuno si upravu ja to svo vreme govorim na ovoj temi ne moze tebe ni mene niko ubediti u nesto da verujemo ukoliko samo znamo da to nije istina i pri tome nemamo grizu savest
Poslednja izmena od urednika: