Dali se treba klanjati ikonama ? I idolima u crkvi?

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Smrt na Zemlji je lijek za ljude!

Ако то кажеш некоме ко је сахранио свога сина или ћерку, а не добијеш песницу у нос, свака ти част. Видиш ли колико је то погрешно и болесно тврдити? Смрт је наш непријатељ, али и наша казна. Преко Адама је дошла међу људе, преко Исуса ће бити укинута. После васкрсења се живи вечно или се иде у огњено језеро-другу смрт. Ствар одлуке самог човека.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Ако то кажеш некоме ко је сахранио свога сина или ћерку, а не добијеш песницу у нос, свака ти част. Видиш ли колико је то погрешно и болесно тврдити? Смрт је наш непријатељ, али и наша казна. Преко Адама је дошла међу људе, преко Исуса ће бити укинута. После васкрсења се живи вечно или се иде у огњено језеро-другу смрт. Ствар одлуке самог човека.

Vrlo si prozaican. Ne govorimo o smrti na sprovodu, nego o smrti koju je Bog propsiao ljudima!
Koja za teske bolesnike koje muce bolovi, koji se raspadaju od teskih bolesti jeste lijek!
Samo sto si ti nepismen pa ne razumijes. osim toga si i nevjernik. Znas sta je Biog rekao Adamu kada ga je prognao na Zemlju?
Da ce umirati, bolovati, rintati, radjati se u mukama....
Vidis, ti u neznanju nastojis poniziti Boga!
Kao da postoji gospodar nad Njim!
Samo Big daje zivot. I daje smrt! I niko se ne moze oduprijeti, ni da s erodi ni da umre kada Bog odredi!

Pokaj se, postani musliman (pokoran Bogu). Bice tebi bolje.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Vrlo si prozaican. Ne govorimo o smrti na sprovodu, nego o smrti koju je Bog propsiao ljudima!
Koja za teske bolesnike koje muce bolovi, koji se raspadaju od teskih bolesti jeste lijek!
Samo sto si ti nepismen pa ne razumijes. osim toga si i nevjernik.

Како не говоримо о истој смрти: смрт је смрт! Нема те више. Причаш о еутаназији коју су фашисти употребили па побили 50 -60000 људи у собама где су их доводили на "туширање". Говорим о умоболној деци, људима који су имали неки синдром и сл. По фашистичко-дарвинистичкој тврдњи они нису вредни да живе и да се размножавају. Американци су стерилисали жене навелико, а фашисти немачки сурово убијали, сецирали за проучавање људског тела. Ништа боље ни Стаљин није радио на истоку, а ни кинеске власти. Стаљин је више Руса побио него куга икад. Такође су читаве народе одредили као да су мање вредни. Још увек кажеш да је смрт лек? Болест коју нам ђаво залепи има лек и то је смрт коју смо добили због тог истог ђавола? Лек је лек и то опоравља, а смрт уништава.

Срећом па сам неписмен и не разумем фашистичке науке. Такође сам неверник и никако да се просветим исламом. Бог је Живот и увек ће бити Извор Живота. Он је победио смрт и дао људима Спас. Покај се ти за веру у смрт као лек.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
По фашистичко-дарвинистичкој тврдњи они нису вредни да живе и да се размножавају.

Morao bi niti vrlo oprezan kada iznosiš ovakve nebuloze. Netačne su i neutemeljene kada je u pitanju darvinizam. Darvinizam ništa rasističko nema u sebi. To je samo naučna teorija o porijeklu vrsta.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Извињавам се, нисам ни свестан да сам поткачио и твоју религију. Те "небулозе" су веома утемељене и то су управо сами извршиоци записали и употребили. Такође многи концентрациони логори који су сада подсетници тога говоре и ту се може наћи много тога што осуђује. Да нећемо можда да оспоравамо? Није се ни десило?

Да би се таква зверства извршила, Бог не сме да постоји, то је систем. Онда је све дозвољено. Ако Бог постоји, онда се не може тако лако манипулисати, постоје тачне смернице и закони. Дарвинизам је теорија која не дозвољава ни једној другој да се спомене (може само она да су нас "посејали" ванземаљци). Опција о "интелигентном дизајну" не сме да се спомене јер то није научна већ религијска област. Ма, није ваљда. Ко је то ко може да одређује шта је наука, а шта бајка? Ванземаљци нису бајка, а Бог је бајка.

Дарвинизам је основа која говори да најјачи само опстају, отуда и следбеници (они сами забележили) који су ниже врсте живота стерилисали, "таманили" као ваши, држали као робље... И све то у скоријој прошлости. То се дешава и сада, постоје јаче и напредније државе у овим склоповима, и постоје оне које служе само за ресурсе и јефтину радну снагу. Надам се да бар то видиш. Поново је супериорна раса опет најјача у Европи. Видиш ли уопште? Или можда не желиш да видиш?

Све што ја кажем су небулозе, нека су. Ја сам за некога неверник, за тебе небулозни верник. Видиш ли да човек говори да је еутназија лек, смрт је лек за болесне. То је стање свести и једна од основа најзлогласнијих логора смрти. Тамо су од хендикепираних чистили друштво. Како год...

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Sve ovo što si napisao ne demantuje ono što sam rekao: darvinizam nije rasistička teorija, da bi je povezao sa fašizmom. Opstanak jačih i prirodna selekcija, nisu rasizam.
Ti si pobrkao neke stvari. Fašizam i rasizam imaju veze sa socijal-darvinizmom, odnosno teorijom Herberta Spensera, u kojoj je on pokušao da Darvinovu teoriju evolucije, primijeni na društvene odnose. Obavijesti se malo o tome. To se može povezati sa tvojom tvrdnjom, ali Darvin i darvinizam nemaju veze sa tim.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Он има везе са свим. Његова теорија је основ нацизма и друштвене селекције. Није то моја тврдња, већ су то носиоци онаквих тврдњи да је смрт лек (за самог човека и друштво) записали и постоје документи и историјски музеји где може да се оде и погледа како је та селекција изгледала у пракси (мислим на логоре и фотографије масовних истребљења). Као што рекох, истражи мало сам. Брига мене за ону масончину Дарвина, ако га случајно споменем то је због неког одређеног историјског дела. Ипак је много утицао као и што данас утиче на ућуткивање свих научника који заступају "интелигентни дизајн". Свака НЕБУЛОЗА долази у обзир, али интелигентни дизајн никако!

Ево малог дела који може брзо да се нађе на Гуглу, не пада ми на памет да извлачим из историјских књига:

"Идеје расне хигијене никако нису јединствене за нацистички покрет. Идеје друштвеног дарвинизма су биле распрострањене у свим западним земљама почетком 20. века, а еугенички покрет је имао велики број следбеника међу образованим људима и био је посебно јак у Сједињеним Државама. Идеја стерилисања особа које су носиле наследне поремећаје или су испољавали оно шта је сматрано наследним антисоцијалним понашањем је била широко прихваћена, и озакоњена у Сједињеним Државама, Шведској, Швајцарској и другим земљама. Између 1935. и 1975, на пример, 63.000 људи је стерилисано на основу еугенике у Шведској.

Акција Т4 (нем. Aktion T4) је био програм еутаназије током кога су лекари у нацистичкој Немачкој убили 70.273 особе. Овај програм је био на снази од октобра 1939, до августа 1941.Жртве овог програма описане су у Хитлеровом тајном меморандуму од 1. септембра 1939, као неизлечиво болесни и пацијенти чије је стање утврђено након критичког медицинског прегледа.

На суђењима у Нирнбергу је изнет доказ да су немачки лекари наставили са убијањем пацијената и након октобра 1941, и доказ да је око 275.000 људи убијено у оквиру акције Т4.

Нацистички режим је почео да импелентира политике расне хигијене чим је дошао на власт. Јула 1933. Закон за спречавање наследно оболелог потомства је прописао обавезну стерилизацију за људе који су имали неко из спектра стања која су сматрана наследним, као што су схизофренија, епилепсија, Хантингтонова болест и имбецилност. Стерилизација је такође прописана у случајевима хроничног алкохолизма и других облика друштвене девијантности. Овај закон је спроводило Министарство унутрашњих дела под Вилхелмом Фриком кроз специјалне судове за наследно здравље (нем. Erbgesundheitsgerichte), који су прегледали особе у азилима, затворима, старачким домовима и специјалним школама и одређивали ко ће бити стерилисан.

Процењује се да је 360.000 људи стерилисано по овом закону између 1933 и 1939."

То траје и данас, имаш државе које су супериорније у овом склопу (најсупериорнија је опет и најјача у Европи!), а имаш и оне које служе само за ресурсе и јефтину радну снагу. Имаш људе који су елита, имаш и ниже врсте - радилице, црви за елиту. Све ово нису моје речи, то верује та "елита". Можеш ти да браниш своју религију колико ти воља, али не може се сакрити плод ни једног дрвета. Свако дрво даје своје плодове, добро даје добар плод, зло даје зли плод.

Мој Учитељ ће загрлити оне понижене, оне мале, оне тужне, рањене, напуштене, оне који су се одрекли материјалног богатства зарад духовног. Никада неће рећи да они најспособнији треба да опстану, а они "оштећени" и ослабљени треба да изумиру. То је лаж над лажима, немати концепт како је настао живот, али тврдити да је на одређени начин развијан од простог ка високо развијеног. То даје људским зверима основ да очисте друштво од оних мање вредних.

Како то да нападаш Бога за оно што су хришћани урадили у Његово име? Ако ја кренем да убијам људе редом и тврдим да ми је Бог рекао, ти ћеш напасти Бога, а нећеш рећи да сам погрешно протумачио Његове речи или да сам умислио нешто. То је основно, зато се и каже да се атеисти свађају са Богом, а не са онима који следе Христа. То је онда ваше унутрашње питање.
Довољно је само да погледам слику масончине (не морам ни ја све да пишем) и све ми је јасно. Они стварају религије, одређене прохришћанске, сатанистичке, окултистичке, држе медије, универзитете, шта год да ти падне на памет. Како време пролази људи све више виде, хвала Богу, па ће све мање вас говорити да су небулозе. Јер повремено дође до милионских жртава, окупација зарад ресурса, наводно демократизације неке државе и сл. И слеп је прогледао, а још мислиш да ја пишем небулозе. Да није тужно и да се насмејем. Као да ниси осетио на својој кожи и души шта нам се дешавало скоро. Као да ниси видео сво лицемерје и чуо све манипулације које ти бескрупулозни људи користе.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nemoj tako površno zaključivati. Jasno ti je napisano u prvom pasusu koji si kopirao, da se radi o ideji društvenog darvinizma. Treba pažljivo čitati i razumjeti ono što se čita. Ja sam ti pomenuo to i rekao od koga je ta ideja potekla. Nije od Darvina nego od Herberta Spensera. Sve drugo što si napisao su samo fakta - tačna ili netačna, nebitno, ali ni takva kakva su, nikako ne povezuju Darvinizam i rasizam. O religijskom djelu tvoga posta, ne bih raspravljao.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Човече, он је поставио концепт који је био "Пандорина кутија". Изједначивши човека са животињом, он је само покренуо оно што је већ припремљено. Није случајно што су се појавили још неки са потпуно истим концептом, и то у исто време. Говорим да је као припадник масонске секте био веома поштован као и свако ко данас заступа ту теорију. Ко проба само да размишља или се запита другачије, одмах добија "ногу" или жестоке критике. Занимљиво је како дарвинисти посматрају побожне са висине, као супериорна раса која зна нешто што ми небулозни не знамо. У стварности је обрнуто, само што ми вас не понижавамо већ нам је криво што верујете у те масонске недоказане лажи.

Да је Бог рекао да је човек животиња која је еволуирала, ви бисте пригрлили неког новог Дарвина који тврди друго. То је главни проблем. Тај Чарлс је зачетник и први пророк те недоказане религије. Нема доказа, али има вернике који жестоко бране ту теорију (наглашавам - теорију, значи није доказана).

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Човече, он је поставио концепт који је био "Пандорина кутија".
Aha! I Marija i Pjer Kiri su krvi što je na Japan bačena atomska bomba! Po tvom rezonu, tako mu dođe. Što neko zloupotrebi nečiji pronalazak, teoriju i sl., kriv je onaj ko je to smislio, a ne onaj ko je to zloupotrijebio!

Natrag