- Učlanjen(a)
- 21.06.2010
- Poruka
- 52
nemo se frljas..nego daj kobaju..ide mi voda na usta..a eto i suzica ..sorry radosnica
Čekaj bre,nije spremna,treba da je namažem sa čistom gušćom mašću
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nemo se frljas..nego daj kobaju..ide mi voda na usta..a eto i suzica ..sorry radosnica
hehehe smesni covece...odakle tebi guska? ako nemas ..ima ovde jedna..samo treba da je otopim na tihoj vatri..da joj iscuri mast..![]()
samo jednim prstom mogu da je taknem..da vidim mrda li..boc..moze..i da se napuni..a ne to bese punjena pekinska patka..ma nisam ti ja neki umetnik u kuhinji..vise ordiniram po drugim prostorijama..tipa spavaca soba..spajz..terasa..
a od neprezivelih?:blum3:
sala mala. ne mogu ja o tome da pricam - ciganin hvali svoga konja. jedino da skupim sve moje bivse pa da ti one kazu same jer uvek ja nesto kuvam, spremam, mlatim se po kuhinji. meni je to cak i zadovoljstvo. verovali svi vi ovde ili ne, do pre dve godine sakupljao sam zbirke kuvara i stalno isprobavao nove recepte. ne znam kako da objasnim ali privlaci me rad sa hranom - veoma
Kao sto " Vuka "....privlaci rad sa...jagnjicima,,,jaricima.....prasicima.....yes3
zasto malo dete nije u krevetu? idi pajki da budes lepa sutra i uvek nasmejana..za crnku kisic..:lol: za cecu i big reda
predjite na pp ima ovde i male dece :blum3: