Da li znas da spremis nesto od klope?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
hehehe smesni covece...odakle tebi guska? ako nemas ..ima ovde jedna..samo treba da je otopim na tihoj vatri..da joj iscuri mast..:)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
samo jednim prstom mogu da je taknem..da vidim mrda li..boc..moze..i da se napuni..a ne to bese punjena pekinska patka..ma nisam ti ja neki umetnik u kuhinji..vise ordiniram po drugim prostorijama..:) tipa spavaca soba..spajz..terasa..

Učlanjen(a)
21.06.2010
Poruka
52
samo jednim prstom mogu da je taknem..da vidim mrda li..boc..moze..i da se napuni..a ne to bese punjena pekinska patka..ma nisam ti ja neki umetnik u kuhinji..vise ordiniram po drugim prostorijama..:) tipa spavaca soba..spajz..terasa..

Heh.. napuniti patku nije nikaki problem al kod punjenja guske je potrebno majstorsko znanje. samo vežbaj po špajzu,trebaće ti.umnik2

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
a od neprezivelih?:blum3:

sala mala. ne mogu ja o tome da pricam - ciganin hvali svoga konja. jedino da skupim sve moje bivse pa da ti one kazu same jer uvek ja nesto kuvam, spremam, mlatim se po kuhinji. meni je to cak i zadovoljstvo. verovali svi vi ovde ili ne, do pre dve godine sakupljao sam zbirke kuvara i stalno isprobavao nove recepte. ne znam kako da objasnim ali privlaci me rad sa hranom - veoma

Citiran deo:

ne znam kako da objasnim ali privlaci me rad sa hranom - veoma

Kao sto " Vuka "....privlaci rad sa...jagnjicima,,,jaricima.....prasicima.....yes3

Natrag