- Učlanjen(a)
- 21.06.2010
- Poruka
- 52
nemo se frljas..nego daj kobaju..ide mi voda na usta..a eto i suzica ..sorry radosnica
Čekaj bre,nije spremna,treba da je namažem sa čistom gušćom mašću
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nemo se frljas..nego daj kobaju..ide mi voda na usta..a eto i suzica ..sorry radosnica
hehehe smesni covece...odakle tebi guska? ako nemas ..ima ovde jedna..samo treba da je otopim na tihoj vatri..da joj iscuri mast..
samo jednim prstom mogu da je taknem..da vidim mrda li..boc..moze..i da se napuni..a ne to bese punjena pekinska patka..ma nisam ti ja neki umetnik u kuhinji..vise ordiniram po drugim prostorijama.. tipa spavaca soba..spajz..terasa..
a od neprezivelih?:blum3:
sala mala. ne mogu ja o tome da pricam - ciganin hvali svoga konja. jedino da skupim sve moje bivse pa da ti one kazu same jer uvek ja nesto kuvam, spremam, mlatim se po kuhinji. meni je to cak i zadovoljstvo. verovali svi vi ovde ili ne, do pre dve godine sakupljao sam zbirke kuvara i stalno isprobavao nove recepte. ne znam kako da objasnim ali privlaci me rad sa hranom - veoma
Kao sto " Vuka "....privlaci rad sa...jagnjicima,,,jaricima.....prasicima.....yes3
zasto malo dete nije u krevetu? idi pajki da budes lepa sutra i uvek nasmejana..za crnku kisic..:lol: za cecu i big reda
predjite na pp ima ovde i male dece :blum3: