Da li znas da spremis nesto od klope?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
pa nisu svi kuvari debeli..ali jesu slatki..samo neka oni spremaju klopu..a mi se sladimo..i za njima nered sklanjamo..uhh taj deo bas ne volim..ali ajd..isplati se..:) stvarno od muskih boljih kuvara nema..:)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
pa nisu svi kuvari debeli..ali jesu slatki..samo neka oni spremaju klopu..a mi se sladimo..i za njima nered sklanjamo..uhh taj deo bas ne volim..ali ajd..isplati se..:) stvarno od muskih boljih kuvara nema..:)

Zasto ste ubedjene [mislim i na Nency] da svi muskarci ostavljaju nered iza sebe ... Mozda oni koji ne rade to cesto ... Ali ima onih koji prosto uzivaju u pravljenju hrane, kako takav covek moze da ostavi nered iza sebe ... Nelogicno je ... Nisu svi muskarci aljkavi ... Da ne bude nesporazuma, ne mislim na sebe ....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ja to iz nekog iskustva kazem..mozda nisu svi takvi ali..vecina..lici ..:eek:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Zasto ste ubedjene [mislim i na Nency] da svi muskarci ostavljaju nered iza sebe ... Mozda oni koji ne rade to cesto ... Ali ima onih koji prosto uzivaju u pravljenju hrane, kako takav covek moze da ostavi nered iza sebe ... Nelogicno je ... Nisu svi muskarci aljkavi ... Da ne bude nesporazuma, ne mislim na sebe ....

Nisam mislila da su muskarci aljkavi, mozda samo malo lenji....;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Danas sam po jednom starinskom receptu spremila jelo koje se zove drnc..zvuci ali i izgleda neobicno...valjda ce biti i jestivo...:dntknw:

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Danas sam bila oslobođena kuvanja. Muški su kuvali kotlić. Inače svaki dAn kuvam i dosta mi je već. wacko2

Natrag