Da li znas da spremis nesto od klope?

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
pa kasno ti je sad za vecerinku necu da mi se ugojis :dntknw:

a kavicu ti mogu skuvati yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Znam perfektno da spremim hobotnicu na bosanski način!

Cula sam za taj recept,ljubitelji jagnjetine kazu da je izvrstan,prste da polizes!

Ja ne volim da kuvam,al ko me pita.
Lako je muskarcima da budu dobri kuvari kad spremaju jela samo onda kada su raspolozeni,i kada za njima lom u kuhinji sprema neko drugi.Nema te carolije koju svakodnevica nece razbiti.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Cula sam za taj recept,ljubitelji jagnjetine kazu da je izvrstan,prste da polizes!

Ja ne volim da kuvam,al ko me pita.
Lako je muskarcima da budu dobri kuvari kad spremaju jela samo onda kada su raspolozeni,i kada za njima lom u kuhinji sprema neko drugi.Nema te carolije koju svakodnevica nece razbiti.
Ha,ha,ha! U dobroj mjeri si u pravu. Kada ja nešto spremam (a da iskoristim priliku da se pohvalim, - znam dobro napraviti dosta jela, naročito onih koje volim), iza mene u kuhinji ostane pravi rusvaj!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ha,ha,ha! U dobroj mjeri si u pravu. Kada ja nešto spremam (a da iskoristim priliku da se pohvalim, - znam dobro napraviti dosta jela, naročito onih koje volim), iza mene u kuhinji ostane pravi rusvaj!
ovo nisam ni videla..a ponestalo mi plavih dugmica..iskreno nema sta..svaka cast..i tebi i onoj sto sklanja za tobom..yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
mmm nije lose ..za jednog maradonu..dobro dosao u male tajne velikih kuvara..:) ili se kaze u velike tajne malih kuvara..:)

Natrag