Da li znas da spremis nesto od klope?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
nemo tako..on je pravi majstor u kuhinji..ja sam samo francuska sobarica..:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Znam perfektno da spremim hobotnicu na bosanski način!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.06.2010
Poruka
52
ooo pa kazi lokaciju ..eto mene..da nahranim oci i telo..njam..njam..ja sam u mojoj uniformi..vrlo cesto..da dodjem tako obucena na kobaje mm?:roll:

Naravno da si dobrodošla,najviše se i obradujem kad ženski svet dođe na degustaciju kobasica,jedino od njih saznam dali sam dobar majstor u prženju ili ne.

Pa ne smem javno da otkrivam lokasciju,da ne bi previše gladnih ženski nagrnulo,ne znam dali bi uspeo sve da nahranim,moraćemo nešto lukavo da smislimo...

Često si u uniformi? da nisi pandur? :roll:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Naravno da si dobrodošla,najviše se i obradujem kad ženski svet dođe na degustaciju kobasica,jedino od njih saznam dali sam dobar majstor u prženju ili ne.

Pa ne smem javno da otkrivam lokasciju,da ne bi previše gladnih ženski nagrnulo,ne znam dali bi uspeo sve da nahranim,moraćemo nešto lukavo da smislimo...

Često si u uniformi? da nisi pandur? :roll:
volim kobaje samo nemoj da ih preprzis..nek su malo sirove..takve volim..uniforma je francuske sobarice ..bree prati radnju..pusti kobaju..:blum3: smisli nesto lukavo..samo da mi ne suze oci..wacko2

Učlanjen(a)
21.06.2010
Poruka
52
.uniforma je francuske sobarice ..bree prati radnju..pusti kobaju..:blum3: smisli nesto lukavo..samo da mi ne suze oci..wacko2
Uglavnom samo svoje postove čitam ,na tuđe samo frljnem pogled ,otud ne sporazum.
Aaaa pa neće proći bez suza,ali suza radosnica.

Natrag