mozda se sakrio ispod saca..mora da zavirim i vidim gde li se zagubio..hehehe sigurno mi sprema nesto uhh da prste olizes..
Ako..ako...danas nije lako naci dobru poslugu.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mozda se sakrio ispod saca..mora da zavirim i vidim gde li se zagubio..hehehe sigurno mi sprema nesto uhh da prste olizes..
ja bih volela da zateknem tog kuvara u kuhinji obucenog samo u keceljce..i nista ispod..da mi spremi nesto dobro ..ispod saca..pecenje ili sta god..mislim da bih odlepila ..skroz..
ooo pa kazi lokaciju ..eto mene..da nahranim oci i telo..njam..njam..ja sam u mojoj uniformi..vrlo cesto..da dodjem tako obucena na kobaje mm?Vikendom sam u toj uniformi,pržim kobaje. Goleme,crvene,ljutkaste
ooo pa kazi lokaciju ..eto mene..da nahranim oci i telo..njam..njam..ja sam u mojoj uniformi..vrlo cesto..da dodjem tako obucena na kobaje mm?
volim kobaje samo nemoj da ih preprzis..nek su malo sirove..takve volim..uniforma je francuske sobarice ..bree prati radnju..pusti kobaju..:blum3: smisli nesto lukavo..samo da mi ne suze oci..wacko2Naravno da si dobrodošla,najviše se i obradujem kad ženski svet dođe na degustaciju kobasica,jedino od njih saznam dali sam dobar majstor u prženju ili ne.
Pa ne smem javno da otkrivam lokasciju,da ne bi previše gladnih ženski nagrnulo,ne znam dali bi uspeo sve da nahranim,moraćemo nešto lukavo da smislimo...
Često si u uniformi? da nisi pandur?
Uglavnom samo svoje postove čitam ,na tuđe samo frljnem pogled ,otud ne sporazum..uniforma je francuske sobarice ..bree prati radnju..pusti kobaju..:blum3: smisli nesto lukavo..samo da mi ne suze oci..wacko2
nemo se frljas..nego daj kobaju..ide mi voda na usta..a eto i suzica ..sorry radosnicaUglavnom samo svoje postove čitam ,na tuđe samo frljnem pogled ,otud ne sporazum.
Aaaa pa neće proći bez suza,ali suza radosnica.