Član
- Učlanjen(a)
- 29.06.2010
- Poruka
- 2.014
Ne, jer znam šta će mi odgovoriti.
Da su sveti oci ostavili nama predanje da je to dobro za našu decu i njihov duhovni život, i da je svaki roditelj dužan krstiti svoju decu vrlo brzo po rođenju. E sada, kakve li tu koincidencije - krštenje je oko 50 eura. Ali, pretpostaljam, da je to sasvim slučajno, zasigurno. Verovatno je njihova namera bila poštena i iskrena kada su nam ostavili u amanet da krštavamo bebe.
Pozdravljam te sa par stihova:
[FONT=&]Псалам 62,[/FONT][FONT=&]8[/FONT][FONT=&] Народе! Уздај се у Њега у свако доба; изливајте пред Њим срце своје; Бог је наше уточиште.[/FONT]
[FONT=&]Псалам 118,[/FONT][FONT=&]8[/FONT][FONT=&] Боље је уздати се у Господа него ли се ослањати на човека;[/FONT]
[FONT=&]Исија 2,[/FONT][FONT=&]22[/FONT][FONT=&] Прођите се човека, коме је дах у носу; јер шта вреди?[/FONT]
[FONT=&]Исаија 30,[/FONT][FONT=&]1[/FONT][FONT=&] Тешко синовима одметницима, говори Господ, који састављају намере које нису од мене, заклањају се за заклон који није од мог Духа, да домећу грех на грех;[/FONT]
[FONT=&]Јеремија 17: [/FONT][FONT=&]5[/FONT][FONT=&],7[/FONT][FONT=&] Овако вели Господ: Да је проклет човек који се узда у човека и који ставља тело себи за мишицу, а од Господа одступа срце његово. [/FONT][SUP][FONT=&]7[/FONT][/SUP][FONT=&] Благо човеку који се узда у Господа и коме је Господ узданица.[/FONT]
[FONT=&]2.Тимот. 3:[/FONT][FONT=&]13[/FONT][FONT=&]-15[/FONT][FONT=&] А зли људи и варалице напредоваће на горе, варајући и варајући се.[/FONT][SUP][FONT=&]14[/FONT][/SUP][FONT=&] Али ти стој у томе што си научио и што ти је поверено, знајући од кога си се научио,[/FONT][SUP][FONT=&]15[/FONT][/SUP][FONT=&] И будући да из малена умеш света писма, која те могу умудрити на спасење у Христу Исусу.[/FONT]
Dođi kod nas u Crnu Goru. Krštenje, slava i upokojenje i sve je besplatno. Svešteniku se daje onoliko koliko sam želiš i ako uopšte želiš, jer uopšte i ne moraš. Zna se kod koga postoje tarife za sve. Kod ovih naših toga nema.