- Učlanjen(a)
- 05.01.2011
- Poruka
- 214
A cilj toga je?
Pa lova, šta drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A cilj toga je?
Dobro Dawkinse nisam te to pitao.Šta je cilj života jednog hrišćanina?Pa lova, šta drugo.
Dobro Dawkinse nisam te to pitao.Šta je cilj života jednog hrišćanina?
Dobro Dawkinse nisam te to pitao.
Šta je cilj života jednog hrišćanina?
Sto bi ti mogao odgovoriti netko kome i iz tastature viri samo novac.
Šta PC uči da je cilj života jednog hrišćanina?A šta je to hrišćanin? Maloumna osoba koja misli da strah od smrti može eliminisati finansiranjem neke hrišćanske kompanije? Ili član menadžmenta te kompanije koji manipuliše tim strahom u cilju zgrtanja materijalnih dobara?
Šta PC uči da je cilj života jednog hrišćanina?
Molim te odgovori na pitanje.Šta je po Svetom Pismu tj. Pravoslavnom učenju cilj života svih ljudi?Potpuno je nebitno koja metoda manipulacije je u pitanju. Raj, život večni, device, ... Ubede te da je strah od smrti moguće odagnati lovom (mada neki naplaćuju i u naturi*).
* Pitati Pahomija, Kačavendu i ostale visoke menadžere SPrC.
Gospon Fulir, a odakle ste zaključili da sam ja srebroljubac?
Zato što sam se stiso i ne dam poslednji cvonjak za lemoziju,
da bi se velečasni mogao šepuriti okolo u najnovijoj mečki? Ili baciti drkicu na moj račun:
Molim te odgovori na pitanje.Šta je po Svetom Pismu tj. Pravoslavnom učenju cilj života svih ljudi?
Vidič tvoj problem je jer NE ZNAŠ.Pošto ne znaš možeš ili da saznaš ili da ćutiš jer očigledno nemaš pojma.O analizi književnih dela se može pričati u nekoj drugoj temi. "Šta je pesnik hteo da kaže?" i sl. Ovde je tema nešto drugo, a temu si ti pokrenuo hoteći sprati ljagu sa menadžmenta i predstaviti ih kao rajske delegate na Zemlji.