]
Isus je bio mesija zar nije dovoljan razlog pricas kao jevrejski svestenici koji su ga razapeli i imas isto misljenje kao oni
jos nesto u bibliji nigde Bog nije nista napisao znaci netreba u nju da verujemo jer je nije Bog napisao vec vise osoba koji nisu Bog
nigde ne pise sta je Bog rekao hocu da kazem ako imas takvo misljenje zasto uopste verujes u svete knjige kad ih nije Bog napisao vec neki jevandjelisti mojsije tamo neki isus navin hajde da ne verujemo da je biblija istinita jer je Bog nije napisao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stalno pitas gde je Bog rekao gde je Bog rekao nigde!!!!!!!!!!!!!!!!Bog nigde nije nista rekao jesi li ti mozda cuo sta je Bog rekao pa mislis da si upravu!!!!!!!!!!!!ne naravno procitao si nesto sto je neko drugi napisao isto tako je neko drugi i rekao Bog je trodelan
ja verujem sta je Bog rekao ali verujem i Jovanu i petru i marku pavletu i janku jer su oni sveti ljudi kojima je Bog dao moc da isceljuju ljude idi na isusov grob da vidis blagodatni oganj ne verujes mi da se svece same pale nisam ni ja verovao dok nisam video
tamo dolazi i budisti i muslimani sve religije jer veruju u magiju ali ne veruju da je isus nacinio magiju vec njihovi bogovi kad je tako sto se blagodatni oganj nije pojavio u kini ili indiji to je i suvise veliko cudo da bi bilo laz ljudi koji to prvi put vide placu i skacu od srece jer su videli dokaz o Bozijem postojanju
Katolici i pravoslavci veruju u razlicite stvari recimo katolici veruju u dva Boga sina i oca i u sinovog svetog duha koji od sina ishodi a mi verujemo da je Bog trodelan tri osobe svako od njih je potpuni Bog isus je potpuni Bog sveti duh je potpuni Bog otac je potpuni Bog ali ne zasebno svaki za sebe vec svi zajedno funkcionisu
crvena boja je recimo prava istinska vera a slepci od rodjenja je ne vide i neznaju kakva je a daltonisti je tumace kao zelenu to jest pogresno tumace Bibliju i bozije reci
Dragi brate tum5e zar nevidis da te Harry provocira on je musliman iako to nezeli da prizna javno,u redu to je njegovo pravo bas kao i nase da se zovemo Hriscani ali on nije Hriscanin i on ce kopati Bibliju da bi tebe dezorjentisao u poznanju istine bas kao i jevreji,JS-ci itd.
On trazi dokaze od tebe iz Biblije,
"ON" koji nije dao ni jedan dokaz o istinosti tz-og kur´ana a osporava Bibliju,koja je i naucno i arheologijski dokazana Bozja knjiga.Ne samo da na nekim postovima gde se radi o takozvanom Muhamedu ne zeli da komentarise dokaze koje sam mu postavio no cak je izjavio da ih uopste ne cita, kao navodno zato sto je COPI/PAST.
Koliko je cuda sam Isus pokazao a sami Apostoli???Dok "Muhamed NIKAD NIJEDNO CUDO NIJE POKAZAO DA JE OD BOGA"
Svi veliki Boziji proroci osvedocili su darove primljene od Boga kroz cudesa. Mojsije izvodi brojna cudesa Bozijom Silom, pored ostalog pretvara stap u zmiju ('Izlazak', 4:2-4). Prorok Elisej materijalizuje ulje u sudovima ('Kraljevi', 2:4-7) – Svi apostoli pokazuju cudotvornu moc, o cemu 'Dela Apostolska' svedoce.
Ipak, cudesima je najvise Boga proslavio Hrist Gospod: On najpre pretvara vodu u neopojno vino, ozivljava mnoge mrtve (pored ostalog i Lazara iz Betanije koji je cak 4 dana lezao u grobu), On hoda po vodi, materijalizuje hleb za hiljade ljudi, cudesno se sklanja od svojih gonitelja, isteruje demone iz opsednutih, leci bolesne i gubave, i na kraju cak i Vaskrsava iz Hada i groba.
I sam Al-Qur’an priznaje Isusova cuda, neka cak i izmisljena, kao ono gde Isus navodno (kao dete) pravi vrapca od zemlje, sto je epizoda preuzeta iz apokrifnog 'Evandjelja Detinjstva': »Donosim vam dokaz od gospodara vaseg: napravicu vam od ilovace nesto poput ptice i dunucuu nju, i bice, voljom Allahovom, prava ptica.
I iscelicu slepa od rodjenja, i gubava, i ozivljavacu mrtve, voljom Allahovom, i kazivacu vam sta jedete i sta u domovima svojim gomilate; to ce, uistinu, biti dokaz za vas, ako pravi vernici budete.« (3:49) Naravno i evandjeoske redakcije pripisuju Isusu izmisljena cuda, kao ono s navodnim proklinjanjem smokve koja nije prevremeno donela plodove. Ako je je, po 'Kuranu', Isus mogao iz nezive tvari, ilovace, da napravi zivo bice, pticu, koja je to onda ludost na delu da se se odbacuje Njegovo Bozanstvo, kad stvaranje novoga zivota pripada samo Bozijoj Moci? – »Oni kojima se vi, pored Allaha, klanjate ne mogu nikako ni musicu stvoriti, makar se radi nje sakupili.« (22:73)
Koje cudo je 'prorok' Muhammed za svoga zivota pokazao, izveo, da bi njime potkrepio reci koje su dolazile preko njega? Nijedno! To najbolje potvrdjuje da nijedan Boziji dar nije imao. – U Njegovo vreme Allah je navodno izveo jedno cudo: Mesec je raspolutio, kao znak Posletka: »Blizi se Cas /Suda/ i Mesec se raspolutio!« (54:1) – No, i dan danas Mesec stoji u jednom komadu, i Jevreji prema njemu formiraju svoj kalendar. I nijedan drugi spis, osim 'Kur´ana', ne svedoci o jednom takvom kataklizmickom kosmickom desavanju.
Da li je Muhammeda, kao 'pravednika', Gospod vazneo u Nebo, kao sto je vaznesen Patrijarh Enoh ili prorok Ilija. Niposto.
I prost zivalj Arabije znao je i slutio je da velikog Bozijeg proroka-ucitelja treba da prate cudesni znaci kao sto je to bilo s prorocima u SZ-tu i u NZ-tu : »Oni, cak, govore: "To su samo smuseni snovi; on ga izmislja; on je pesnik; neka nam donese kakvo cudo kao i nekadasnji poslanici"!« sura (21:5)
Muhammed je morao stalno da ponavlja da njegovo somnambulsko 'profetsko poslanstvo' po pitanju cudesa predstavlja izuzetak: »... I govore: "Zasto mu od gospodara njegova nisu neka cuda poslana?" – Reci: "Cuda su jedino u Allaha, a ja samo jasno opominjem."« sura (29:50)
Posto ne nalaze u 'Kur´anu' opisano nijedno Muhammedovo cudo, muslimanske apologete utesno i gromopucatelno izjavljuju da je najvece »cudo« (mudziza) njihovog proroka samo primanje 'Kur´ana'. Kur´ana sa sijaset suprostavljenosti, plagijata, besmislica i smejurija! Takva "cuda" poput ‘Kur´ana’ danas u sinkretickom Pokretu za Novo Doba (The New Age Movement) postoje na hiljade, ...
Sve same objave u kome govore razni bogovi i bogcici, odnosno demoni i satanizirane duse raznog ranga ... Po muslimanima ispada da se Istina i cudo medjusobno suprostavljaju; no Istina i istinska cudesa samo se medjusobno dopunjuju i potvrdjuju. Onaj ko veruje u Istinu veruje i u istinska cudesa. Onaj ko zivi sa haosom u dusi, kroz njega svetu ne moze doci nijedno cudesno znamenje, niti on moze videti dubine Bozijih cudesa.
Zato brate moj nemoj dozvoliti da te jedan dvolican covek svede s pravednog puta, jer on je sluga i "Goga i Magoga" nemoze covek da sluzi dva cara, kao sto je to slucaj s Harry i Muhamedu i Hristu!!! ili ce jednog voleti a drugog ce mrzeti.
U njegovom slucaju on voli Muhameda i netrazi nikakve dokaze, dok za Hrista stalno trazi a trazi samo onaj koji neveruje u Hrista, samo su takvim ljudima potrebni dokazi.
Sta to znaci? To znaci da su islam,sadasnje hriscanstvo,protestanti,judeisti,budisti,bapt isti,masoni,baptisti,JS-ci itd, nacinili "OGROMNU JERES POD IMENOM EKUMENIZAM" tj ujedinjenje svih religija sveta da bi docekali svi kao jedan judejskog "ANTIHRISTA"
Zato je njima svima i kroz vekove a najvise sada u poslednjem vremenu jako stalo da izbrisu iz "LJUDSKE SVESTI PRAVOG GOSPODA ISUSA HRISTA" Sto im uspeva sve vise iz dana u dan, cak su uspeli i pravoslavne crkve da zavedu evo primera:
Ovo je prvi video od 5 epizoda pritisni dva puta na video i izadji na yutube i pogledaj ostalih 4 videa pa ces shvatiti o cemu ja to.
A ovde ces videti istinsko lice islama:
Istina o islamu(pogled sa zapada) 2.dio - YouTube
A ovde ces videti kako jedan pravi pravoslavni svestenik govori o "Sionizmu i ekumenizmu"
Стражар Сионизма / Strazar Sionizmа - YouTube
A ovde ces videti najvecu laz koju je islam izmislio kako pretvorise SV Duha u Muhameda.
Šta je Isus a.s. rekao o Muhamedu a.s. - YouTube
Stvar je u tome sto taj Duh o kome se govori u Bibliji nema veze s muhamedom a s SV Duhom koji ce doci na apostole i koji je sisao u obliku ognja !!!islam hoce da izokrene istinu u svoju korist.
A Duh Sveti koji ce doci na apostole: Ako si mislio na ove stihove u (jovanu 16:5-14) oni glase ovako:
[SUP]5[/SUP] A sad idem k Onome koji me posla, i niko me od vas ne pita: Kuda ideš?
[SUP]6[/SUP] Nego što vam ovo kazah žalosti napuni se srce vaše.
[SUP]7[/SUP] Nego vam ja istinu govorim: bolje je za vas da ja idem; jer ako ja ne idem, utešitelj neće doći k vama; ako li idem, poslaću Ga k vama.
[SUP]8[/SUP] I kad On dođe pokaraće svet za greh, i za pravdu, i za sud;
[SUP]9[/SUP] Za greh, dakle, što ne veruju mene;
[SUP]10[/SUP] A za pravdu što idem k Ocu svom; i više me nećete videti;
[SUP]11[/SUP] A za sud što je knez ovog sveta osuđen.
[SUP]12[/SUP] Još vam mnogo imam kazati; ali sad ne možete nositi.
[SUP]13[/SUP] A kad dođe On, Duh istine, uputiće vas na svaku istinu; jer neće od sebe govoriti, nego će govoriti šta čuje, i javiće vam šta će biti unapred.
[SUP]14[/SUP] On će me proslaviti, jer će od mog uzeti, i javiće vam:
[SUP]15[/SUP] Sve što ima Otac moje je; zato rekoh da će od mog uzeti, i javiti vam.Muhamed nikad nije proslavljao Isusa a Ubijao je Hriscane i jevreje.
Ja licno ovde nevidim da se radi o "Mhamedu" On se obraca svojim apostolima koji ce propovedima kad sidje na njih Sveti Duh, takozvani "pomocnik i utesitelj" i svi dobro znamo da se spustio na apostole u obliku "ognja i vetra" i apostoli pocese da razgovaraju na mnoge jezike.Upravo oni apostoli, a najvise apostol Pavle je doprineo da se proslavi Gospod Isus na zemlji.
Ni reci o Muhamedu!!!
Ostani u svojoj veri do kraja ali se cuvaj jeresi,sionizma i ekumenizma.Ugledaj se na onog pr. svestenika kojeg sam postavio gore na video.
Pozdrav brate tum5e.