Da li je u sex-u sve?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Samo da se javim, da jos nista nisam smuvao, jbg :) neko je napisao da mi treba samopouzdanja ali kako da steknem samopuzdanje da se mogu udvarati poput don zuana:)

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
To ti pricam! Nema ko da me nauci kada su u pitanju devojke, mada da samo pocem da ih sam samcat muvam bilo totalno fenomenalno, alo ljudi! Ko je iz Subotice? Bre proce mi zivot bez ljubavi!

JOJ!!! Verujem da možeš makar GOVORITI svojim grlom??? Veruj mi da mi je jedna od najvrelijih (doduše ne i najdužih i najsrećnijih) veza započela na idiotskoj autobuskoj stanici, na košavi koja je kidala kuće iz temelja, banalnim ogovaranjem usra**g prevoza i usra**g naselja blizu Save- kolektora svih balkanskih vetrova...
Želim reći da je pogrešna premisa da postoje neke posebne reči, rečenice, načini kretanja, kojima se muva potencijalni partner/ka, ok?
Počni sa 'zdravo', ili 'dobroveče', ili 'joj što je slatka kuca, jel mogu da je upoznam? A koji je (npr)Čarlijev broj telefona?'... Makar nagoveštaj nekog zajedničkog interesovanja/ teme za razgovor može lako biti dobra osnova za nešto ubuduće... Taman da naiđeš na neku s kojom ćeš komentarisati benchmarkove poslednje izašle grafike...

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
1. Glupo je ne masturbirati ili ne imati seks. Za muskarca je vrlo stetno da se ne "prazni", ali to je zaista tako. Ako ti zelis da ugrozavas svoje zdravlje zbog nekih svojih glupih principa (eto, zarekao si se), onda srecno ti bilo. To me jako asocira na nedavni dogadjaj sa Tomom Nikolicem, samo sto je ovaj strajkovao gladju. I...? Bezveze, neko ce se sazaliti na tebe sto sam sebe nipodastavas? Hoce, bas ga zabole "juznije od duse".

2.Zene "padaju" na manire, nenametljivost, odmerenost, dobru i interesantnu pricu i duhovitost. Uvek je gledati u oci i nikad prvi ne skrenuti pogled, neka to ona ucini prva kad vise ne bude mogla da izdrzi. Opusten stav, lezeren, nema nervoze, lupkanja prstima, cupkanja nogom i slicno. Tokom godina zivota, sam sam naucio sablon na koji skoro sve zene popustaju, samo sto mi nije interesantno da se sam sebi dokazujem i da "lupam recke". Znam da mogu i to je to. Naravno, to ne vazi za sve, ali iz mog iskustva za 80% sigurno. E, sad, i to se uci, kao i sve u zivotu. Svaki pocetak je tezak. Ako hoces iskrenu vezu, ne nasedaj kao vo da se odmah uvalis medju noge, to ce doci samo po sebi i to je samo logican splet okolnosti i obostrane zelje i emocija dvoje ljudi. To sto si nevin u tim godinama, jeste malo neobicno za vreme u kojem zivimo, ali je totalno nebitno i to te ne cini manje vrednim od drugih. A i ne pise ti na celu, pa nije to zig srama. Dakle, samo opusteno, ti prvo treba sam sa sobom da resis probleme i da pocnes sebe da cenis, jer ko sebi ne pomaze, ni drugi mu pomoci nece. Nakon prvog uspeha, postaces opousteniji, porasce ti sampouzdanje i tako sve vise i vise. Interesantno je da postoji neki fluid koji zene nesvesno osete, a koji ih privlaci kada si aktivan sto se tice njihovog drustva u bilo kom smislu. Cim je kod muskarca "suša", one i to osete i nece da prilaze. Ali da bi promenio ovu drugu mogucnost, potrebno je tvoje angazovanje.

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
joj, ama znam ja to sve, ima toga koliko hoces saveta i toga na ovom sajtu nlp_zavodjenje's posterous - Home ali i kada bih znao ono sto je i znao don zuan ne bi mogao jer mi nedostaje samopouzdanje odnosno praksa, drugacije je kada ti citas pa izgleda lako muvanje ali praksa je praksa, nikad ne znas da li ses naici na neku prepotentnu devojku za koju mislis da je ok a dobijes pedalu, ili obrnuto pomislis da je neka devojka prepotentna a uopste nije, a za pedalu samopuzdanje se gubi.
Kao sto jedna pesma kaze "Zelim samo da sviram, da se opustim i to je sve"
Gde ima najvise devojaka na kojim mestima u bilo koje doba dana i noci:)? Kada bi imao imalo prakse, ja mislim da bih vec posle mesec dana bio vise od Don Zuana.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Poslednja izmena od urednika:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
To ti nije opravdanje, ustvari, pravdaš se sam sebi. Niko se nije naučen rodio ni za koju oblast, i svako živo biće na zemlji uči tokom života. Ti bi odma' da sve znaš i muvaš ribe. Pa to tako neće moći.
Naravno da ćeš "dobijati pedale", svako od muškaraca ih je dobijao, pa ni ti nisi "zlatno slovo" u tom smislu. Da li je devojka prepotentna ili nije, to nije na tebi da sudis i pravdas se da te je zato eventualno otkacila. Trudi se, kreci se, druzi se i to je to. Deset neuspeha, jedanaesti će biti uspešan, manje-više.
Dakle, ne palamudi, nego se daj u akciju i ne razmišljaj kao dete jer si već magarac u godinama kada bi trebao da imas realan odnos i razmisljanje.

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
kao sto bi ljudi rekli nikad nije kasno:) ali nema veze obeshrabrujete me:) samo ce mene MOZDA starost pitati gde mi je bila mladost, ali osecam mogu da letim jos samo kada bi imao kod neke slatke devojke imao da padnem u krilo:)

Niste mi rekli npr, sada gde bi ste vi poceli da upoznajete ribe?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag