Da li je u sex-u sve?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
Nisi ti meni ni malo jasan
Žališ se na net, a ipak si na netu potražio "pomoć".
I šta ako si nevin, nisi kastriran daleko bilo.
Čini mi se da je tvoja prva rečenica pri prvom kontaktu sa ženom/devojkom, "nevin sam" i da ti je to kompleks, a za tako nešto moraš potražiti pomoć na drugoj strani.
Net nikome nije izlečio komplekse.

(eto i žensko da ti se javi)

:lol::lol::lol: :yea:

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Ne išitah detaljno kompletnu dosadašnju korespodenciju, ali aj da se i ja malo sumiram i zumiram.
Savet, odsad, nadalje i ubuduće VIŠE SE NIKAD I NIZAŠTA NE KUNI! Posebno ne u grob nekog sebi dragog (ili u decu, Bože zdravlja).
Što pre naučiš da su zakletve ipak samo reči, kao i sve druge (sklone vitoperenju, gaženju i tome podobnim devijacijama), bolje ćeš se osećati, veruj!
Čoveče, svet nekeko kretenski funkcioniše- što si očajniji, sve bliže onom najkritičnijem pritisku posle kog sledi KADABADDABOOOOUMMM!!! sve si dalji od cilja...
Naravno, naša prva ljubav, Desanka, Desa, najbolje te poznaje, kao i ti nju... I uvek je tu!
Sex je zaista MNOGO bitan i mnogo je dobra stvar, posebno kada se na taj način posvetiš nekome koga voliš i ko te voli (zaista se ne mogu setiti nekog intenzivnijeg osećaja)... Naravno, ceo ovaj svet ne biva bez sitno pisanog texta na kraju... Odn, u svemu ima neki catch...
Koliko god da voliš, (glavu na panj stavljam da je tako) dolazi trenutak kada prestaješ...
Nije mesto da sad iznosim sve implikacije, konsekvence i theendove, ali ybg, ljubav je mač sa mnogo otrovnijom drugom oštricom... Pošto sebe vidiš kao hakera, prornjaj na netu, možda ima neke čudotvorne vedoxin pilule koje u korenu sasušuju sve emocije (ili se može kupiti neki implantable emotional switch)?
Uh, bacih se u tešku trans(kon)fuziju, toliko toga htedoh reći, ajd sad sumarno i kolko je moguće ukratko- kad se dovedeš u stanje da ne jurcaš kao muva bez glave, kada očaj ostane iza tebe, IMA DA NALETI!!! Sad, šta će sve posle da se izrodi naknadno (sex je najprirodnija nadogradnja), na tebi je... Ali, ljubav boli, FAKAT, pa nek je nastala zbog dobrog sexa!
E, da i bitan savet- nakon ovog posta iz taka gasiš komp, I IZLAZI MEĐU LJUDE!!! Koliko je moguće ponašaj se najopuštenije moguće...
BREAK THE LEG!

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Sinko,ti pod hitno moras ili da "zaposlis desanku" ili skupljaj pare pa kod neke "kraljice noci"!:vorred::vorred::vorred:
Kraljica noci?

Ne išitah detaljno kompletnu dosadašnju korespodenciju, ali aj da se i ja malo sumiram i zumiram.
Savet, odsad, nadalje i ubuduće VIŠE SE NIKAD I NIZAŠTA NE KUNI! Posebno ne u grob nekog sebi dragog (ili u decu, Bože zdravlja).
Što pre naučiš da su zakletve ipak samo reči, kao i sve druge (sklone vitoperenju, gaženju i tome podobnim devijacijama), bolje ćeš se osećati, veruj!
Čoveče, svet nekeko kretenski funkcioniše- što si očajniji, sve bliže onom najkritičnijem pritisku posle kog sledi KADABADDABOOOOUMMM!!! sve si dalji od cilja...
Naravno, naša prva ljubav, Desanka, Desa, najbolje te poznaje, kao i ti nju... I uvek je tu!
Sex je zaista MNOGO bitan i mnogo je dobra stvar, posebno kada se na taj način posvetiš nekome koga voliš i ko te voli (zaista se ne mogu setiti nekog intenzivnijeg osećaja)... Naravno, ceo ovaj svet ne biva bez sitno pisanog texta na kraju... Odn, u svemu ima neki catch...
Koliko god da voliš, (glavu na panj stavljam da je tako) dolazi trenutak kada prestaješ...
Nije mesto da sad iznosim sve implikacije, konsekvence i theendove, ali ybg, ljubav je mač sa mnogo otrovnijom drugom oštricom... Pošto sebe vidiš kao hakera, prornjaj na netu, možda ima neke čudotvorne vedoxin pilule koje u korenu sasušuju sve emocije (ili se može kupiti neki implantable emotional switch)?
Uh, bacih se u tešku trans(kon)fuziju, toliko toga htedoh reći, ajd sad sumarno i kolko je moguće ukratko- kad se dovedeš u stanje da ne jurcaš kao muva bez glave, kada očaj ostane iza tebe, IMA DA NALETI!!! Sad, šta će sve posle da se izrodi naknadno (sex je najprirodnija nadogradnja), na tebi je... Ali, ljubav boli, FAKAT, pa nek je nastala zbog dobrog sexa!
E, da i bitan savet- nakon ovog posta iz taka gasiš komp, I IZLAZI MEĐU LJUDE!!! Koliko je moguće ponašaj se najopuštenije moguće...
BREAK THE LEG!

Ma znam. Ponekad mi se cini da nikada necu devojku, a ponekad stvarno treba da ne mislim o sex-u bilo bi lakse:).

I ponekad jednostavno sve dodje na svoje dok gledam u zvezde i pitam se, jbt pa gde je meni krov! Salim se malo, jer volim da se salim, sala je za djavola teska kategorija.

Pitam se da li postoji bar jedna devojka u celoj subotici koja bi bila sa mnom, ili da me upute tj da posevetuju sta kako da kazem. Zivot je predamnom, samo, nekima citav zivot prodje u iscekivanju da se nesto desi!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
22.02. si napisao prvi post na temi, i od tada se nista nije promenilo - ti i dalje cekas, da se nesto desi. Alo! ne govori li ti dovoljno ovo proteklo vreme - da od cekanja nema vajde, dakle - pomakni se vise i naravno pod broj 1. prvo se zaljubi i ne trazi bilo koju, nego onu pravu...

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Kako da se pokrenem, gde da idem?
I kako da ne1nadjem bilo koju devojku, sto? Sve ste prelepe, dok se nasmejete. Bozanstvene. I zato ti kazem ako si iz Sub. javi se da mi das savet, pomognes.
I mislis da je lako naci ne bilo koju devojku, nema da postoji takva, jedinstveneste, svaka na svoj nacin. Reci mi kako da se pokrenem, i gde da idem?

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Ne nisam iz Sub.
A to gde treba da ides(?), ako mene pitas - uopste ti se nece svideti...mislim da je dosta bilo zafrkavanja!

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Znam tamo sam vec bio u tri lepe pm i dodjavola sa mnom

Dosta je zarkavanja, da znam. Ali kako, gde, da nadjem devojku, jeste da zvuci lako ali jbt ne znam odakle da pocnem

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
ne znam odakle da pocnem

Pocni od pocetka. Prvo poradi na sebi, covece toliko psovki koliko si ti "ispljuskao" na ove 4 strane, ja toliko u zivotu nisam cuo.

Prvo sredi sebe, dalje moras da znas kakav tip zene zelis kraj sebe, koje stvari ce te privuci kod nje kao i za sta ce ti trebati ( da li je u pitanju samo sex, kratkotrajna veza ili zelis ljubav ). Dalje, mani vise taj kompjuter, izadji malo do grada, poseti neki klub, muvaj se, zezaj se, obidji grad u kome zivis. Ne dozvoli sebi da zaboravis ko si i sta zelis i ne dozvoli drugima da o tebi sticu lose misljenje.

Vrlo je lako naci devojku, to je tacno ali samo ukoliko si sam spreman da je nadjes i ukoliko ti zelis da je nadjes.

Nemoj da shvatis pogresno, ali u ovoj temi dobio si milijardu komentara i nacina za pristup, saveta za radnju i ti i dalje davis cinjenicom da si haker koji ima problem da nadje devojku. Ako hoces da je nadjes, naci ces je. Komunikacija je prvi vid ka ostvarenju takvog cilja a tvoja je uzasna. Promeni je i videces, ici ce na bolje ...

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Znam brate ja to sve, onaj koji hoce nadje nacin da to i uradi dok onaj koji nece nadje izgovor. Hvala svima na komentarima ali bilo bi lakse kada bi neko isao sa mnom da razbije tremu da ne idem sam. I uzagred nisam haker, naprotiv mrzim kompijutere i sve sto ide na ekran,
Ej brate! Mozda ce zvuciti smesno, ali kako da nadjem nekog lika da ide sa mnom kako da kazem u "muvanje" devojaka.
Kako bi bilo lakse kada ne bi bio!
Otkud znam sta zelim kakvu devojku kada nisam je ni imao nikad, za pocetek zelim da je mazim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag