Da li je u sex-u sve?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Ne znam sto je uopste vazno da li sam haker ili ne?
Nisam haker, kada sam spomenuo "hakeri" mislio sam na to da sam kao i oni "odnosno" prilepljeni za kompijuter. I uopste sto je sad to vazno?

Dajte ljudi molim vas, ko je iz Subotice da mi pomogne u -kako da kazem, lovu na devojku. Ima nas tri miliona, od ta tri miliona nemoguce da nema niko iz Subotice na serbian forumu, al kazu da nada umire posledja, tako da ako ipak nekom srecom bude da je iz Sub. neka mi se javi, nije bitno gde, privatna poruka ili javno.

Član
Učlanjen(a)
30.05.2011
Poruka
226
pa i nije sve u seksu ali ako seks ne valja, nece ni veza uspeti.. moje neko iskustvo.. sto je seks bolji, veza duze traje.. :)

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Hmm...nisam mislila na to mesto...vec na neko gde ce ti biti pruzena adekvatna pomoc, ovde ima ljudi dobre volje koji zele da daju savet, ali nisu dovoljno strucni za "teze slucajeve"!
Mozda i jesam lud i definitivno sam tezi slucaj:)
Preporucujes nekog?:)

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
pa i nije sve u seksu ali ako seks ne valja, nece ni veza uspeti.. moje neko iskustvo.. sto je seks bolji, veza duze traje.. :)

Nadam se si u pravu:)

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Covece ... Tri meseca kukas, 5 strana smo ti ispisali. Imas li tacku jbt a i dusu :dntknw:

kazes tri meseca?
Nekukam prijatelju, kukacu kad ostarim i kad me bude starost pitala gde mi je bila mladost:)
Sada bi se opkladio sa tobom da cu barem upoznati pet devojaka u roku od nedelju dana(jnisam celu nedelju u gradu)
prihvatas opkladu?:)

Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

E, da...
ja vas smaram sa ovom temom, a sta bi bilo da vi imate neku slicnu temu?
Pa ne mmorate da pisete, ali vidi se da me terate da se pokrenem:)
Zivot je kratak, vec sledecog trenutka te mozda nece biti zato bi trebalo da uzmes ono sto hoces:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Nekukam prijatelju, kukacu kad ostarim i kad me bude starost pitala gde mi je bila mladost:)
Sada bi se opkladio sa tobom da cu barem upoznati pet devojaka u roku od nedelju dana(jnisam celu nedelju u gradu)
prihvatas opkladu?:)

Opkladu? Da ces naci devojku, cak 5 njih za nedelju dana? Nudis mi opkladu.

Covek, ako to vec mozes da uradis, cemu onda ovoliko pisanje do sada u ovoj temi?

Ili ti se toliko usladilo da nas sve ovde za*ebavas?

Necu postaviti pitanje ko je ovde lud, samo cu reci da ne znam ko je ludji - ti sto nas *ebes ili mi sto u tome ucestvujemo :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Nisam bio u gradu a zaboravih da se odjavim sa foruma pa se cinilo kao da sam online, kako bilo, trazim malo ohrabrenja od vas, znam da bih mogao i smuvati Dzesiku Albu, ali kada bi joj prisao tek onda. U Zivotu sam bio samo na dva slepa spoja. Mogao do sada da imam barem pedeset devojaka od prilika koje sam imao, ali uvek je bilo sta ce reci kad sazna da sam nevin, hoce li mi se rugati, pa zato necu se smuvati sa njom. Zivot ide dalje, sve dodje na svoje, kad tad, i svako dobije ono sto zasluzi, kad tad!

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Alo, zemljak, ugasi komp, i IZLAZI U GRAD!!!
Btw, devojke se ne love (takve akcije vrlo naginju ka fijasku, specijalno kad si u društvu sličnih aspiracija- međusobno poplitanje je neizbežno), sklone su bežanju od takvih koji te stvari tako doživljavaju... Adekvatniji je pecaroški pristup- solerski, tiho, mirno bez naglih pokreta, a i eto ti i odgovora zašto su devojke kolokvijalno- ribe... Vidim da u SU nema reke da se upoznaš sa strpljenjem stene lika koji je dovukao gaybu piva, roštilj (ako baš neće da grize) udobnu baštensku stolicu, pa zabacio, nabio šešir na lice i prepustio se čekanju...
Odo ja daleko...
Ukratko, ima li u SU neki klub, disco, štagod u tom smislu? Ne bi bilo loše da ga lično posetiš. I samo lagano, 'bez naglih pokreta'...
Za sam samcit početak, ne bi bilo loše da sročiš nešto tipa 'Ćao/ zdravo/ hello/ szervus, ja sam Delfy', naravno, devojci koja NIJE u muškom društvu. Ne očekuj da žeš se saplitati o stotine solerki, ali, ako ti se oko već zakači na neku, sačekaj da joj drugarica ode 'napuderisati nos' il štogođ već, i ne dozvoli da vidi kako JURIŠ ka njoj, ok?
Break the leg...

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Alo, zemljak, ugasi komp, i IZLAZI U GRAD!!!
Btw, devojke se ne love (takve akcije vrlo naginju ka fijasku, specijalno kad si u društvu sličnih aspiracija- međusobno poplitanje je neizbežno), sklone su bežanju od takvih koji te stvari tako doživljavaju... Adekvatniji je pecaroški pristup- solerski, tiho, mirno bez naglih pokreta, a i eto ti i odgovora zašto su devojke kolokvijalno- ribe... Vidim da u SU nema reke da se upoznaš sa strpljenjem stene lika koji je dovukao gaybu piva, roštilj (ako baš neće da grize) udobnu baštensku stolicu, pa zabacio, nabio šešir na lice i prepustio se čekanju...
Odo ja daleko...
Ukratko, ima li u SU neki klub, disco, štagod u tom smislu? Ne bi bilo loše da ga lično posetiš. I samo lagano, 'bez naglih pokreta'...
Za sam samcit početak, ne bi bilo loše da sročiš nešto tipa 'Ćao/ zdravo/ hello/ szervus, ja sam Delfy', naravno, devojci koja NIJE u muškom društvu. Ne očekuj da žeš se saplitati o stotine solerki, ali, ako ti se oko već zakači na neku, sačekaj da joj drugarica ode 'napuderisati nos' il štogođ već, i ne dozvoli da vidi kako JURIŠ ka njoj, ok?
Break the leg...
To ti pricam! Nema ko da me nauci kada su u pitanju devojke, mada da samo pocem da ih sam samcat muvam bilo totalno fenomenalno, alo ljudi! Ko je iz Subotice? Bre proce mi zivot bez ljubavi!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag