Da li je u sex-u sve?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
U bioskopu... Polizes kaziprst,pa joj gurnes u uvo! Ako to ne upali - ne znam sta ce... :lol:

Cuj "obeshrabrujemo"??? ccccc,gde ide ovaj svet?!
sarkazam! Dobro ti tako radis. Po tebi bi bilo ok da izadjem protrcim kroz korzo go jer ce tako sve devojke da me primete i sto je najbolje sve ce biti nasmejane:D.
Malo se salim, ali sada vas lepo pitam gde ima devojka za upoznavanje?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
sarkazam! Dobro ti tako radis. Po tebi bi bilo ok da izadjem protrcim kroz korzo go jer ce tako sve devojke da me primete i sto je najbolje sve ce biti nasmejane:D.

Ma,neee... Eto vidis - sve si pogresno skontao! Treba da se lepo obuces - neku lepu majicu,pantalone,neke dobre cvike nabacis,bele carape (dokolenice) i obavezno:

119927_opanak-zemljoradnik--tigar_if.jpg

Ali,moras da podvrnes pantalone do iznad gleznja...
Tako ces sigurno biti primecen i ostavices nezaboravan i pozitivan utisak!

Ah,da - devojaka za upoznavanje ima u posti,megamarketima,parkovima,ulicama,diskotekama,kaficima i jos na mnogo drugih mesta koja me mrzi da nabrajam,a za koja si,verovatno cuo...
Upamti dobro,sinko - niko ne zna sta su muke teske dok ne predje Albaniju peske!
Ne znam zasto sam ti ovo rek'o,ali u svakom slucaju nece da skodi...a,cim ne skodi - znaci da koristi! ;););)

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Misis da ne znam da ima devojaka na svakom koraku ali ono sto pitam je gde vole devojke da se upoznaju? Na ulici da muvam devojku nije bas u modi.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
...ali ono sto pitam je gde vole devojke da se upoznaju? Na ulici da muvam devojku nije bas u modi.

Beznadezan slucaj, jbg.
Gde devojke vole da se upoznaju? Glupo pitanje iziskuje glup odogovor, pa recimo neka to bude u javnom WC-u.
Nije u modi da muva devojku na ulici? E, pa ti budi staromodan.

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Shvatam sta zelite reci, ali ne mogu jednostavno da odem u grad i pronalazim devojke:)

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Zene su endemska vrsta, retko se srecu, pa se covek mora bas potruditi da bi upoznao neku od tih jedinki. :)

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Ugledam prelepu devojku, i pomislim mora da ima nekog i odustanem. Evo upravo danas sam video prelepu crnku, ali mimoisli se na cosku.

Obozavam zene, jbt kako sam uopste jos nevin zato! Jbt mogu se kladiti u sta god hocete da zene kada bi me upoznale obozavale bi me.
A i ovo vreme radi protiv mene, juce bila kisa pa nisam nigde mogao da izadjem.
Nadam se da cu do kraja meseca upoznati barem desetoro devojaka, jer to mi je sudbina, da zavodim devojke i bezim kroz prozor:D salim se:)
I bez obzira ali je ipak sve u sex-u, ako sex -da ublazim- nazovem ljubavlju, onda je sve u ljubavi:)
sreca, mir, uspeh, zdravlje i ostalo.

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Imao sam bezbroj prilika da se upoznam sa devojama ali nisam. Tako danas brate ja isao da kopiram nesto kad tamo nema nikog, ja rekoh ima li kog jel radi, kad ono iza vitrina proviri zanosna crka da vidi ko je, ja je pitah jel radi ona tu, odgovor je bio negativan pa mi rece da rade ova dvojica iza vitrina sto ih nisam video. Tako propusti onda mene preko reda, i dok smo cekali jedno dve tri sekunde odmeravla me, uf dobro je napokon dodje taj sto radi tu, pitah njega jel forokopiraju, rece radnja pored, i ja izadjem i prepustim je njima, ali odmeravala me.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Imao sam bezbroj prilika da se upoznam sa devojama ali nisam. Tako danas brate ja isao da kopiram nesto kad tamo nema nikog, ja rekoh ima li kog jel radi, kad ono iza vitrina proviri zanosna crka da vidi ko je, ja je pitah jel radi ona tu, odgovor je bio negativan pa mi rece da rade ova dvojica iza vitrina sto ih nisam video. Tako propusti onda mene preko reda, i dok smo cekali jedno dve tri sekunde odmeravla me, uf dobro je napokon dodje taj sto radi tu, pitah njega jel forokopiraju, rece radnja pored, i ja izadjem i prepustim je njima, ali odmeravala me.
Jos ako si poslusao onaj savet od ranije u vezi oblacenja - onda je to bio pun pogodak! :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag