Da li je u sex-u sve?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Hehe ne znam za tu emisiju ali znam za ovu kada manda je u ivkovoj slavi dosao da ugovori brak i kaze "ja sam, ja sam" (i padne unesvest)
dobar je glumac Manda:)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Hehe ne znam za tu emisiju ali znam za ovu kada manda je u ivkovoj slavi dosao da ugovori brak i kaze "ja sam, ja sam" (i padne unesvest)
dobar je glumac Manda:)

Probaj i ti da padas u nesvest svaki put kada ti se neka svidi... Ko zna - mozda se zadesi neka doktorka... :D:D:D

Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Pre nekoliko meseci sam napisao poduži odgovor na ovoj temi ali je došlo do nekog kvara na serveru i poruka nije ostala. Ne znam da li si je stigao pročitati ili ne pa ću sada da pišem ponovo, u kraćim crtama doduše.

Iz svega što sam pročitao u tvojim porukama jasno je vidljivo da imaš ogromni problem sa samopouzdanjem, i nekoliko drugih problema. Reći ću ti koji je tvoj glavni problem - ti dolaziš tu na forum, pišeš tugaljive poruke i tražiš pomoć od raje a sam sebi pronalaziš razloge i opravdanja zašto ništa ne postižeš po pitanju upoznavanja devojaka. Reći ću ti jasno i glasno šta treba da uradiš - Prihvati činjenicu da ćeš, ako želiš da upoznaš devojku, mnogo i mnogo puta biti odbijen, odbačen i ismijan. Zatim prihvati da to NIJE ništa strašno. Pa šta ako te odbiju? Pa šta ako se "izblamiraš"? Ono što treba da radiš jeste da izađeš u društvo i počneš da se družiš sa ljudima. Ako vidiš devojku koja ti se sviđa priđi joj i upoznaj se. Ako ne znaš šta da kažeš - pa reci onda: Zdravo, ja sam XY, kako se ti zoveš?...

Dalje, imaš mnogo pogrešnu sliku o devojkama (koja služi potvrđivanju tvog bojažljivog i lako odustajućeg stava prema devojkama). Kažeš "ova je dobra riba, šta bi ona sa mnom radila" i tome slično; pa kako ti to pomaže u tvom nastojanju? Zar smatraš da je korisno da upoznaš devojku a u sebi misliš "jao, koji sam ja jadnik, ona nikada neće hteti da bude sa mnom"? Zamisli da igraš fudbal i hoćeš da postigneš gol a sve vreme u sebi misliš "Ja sam smotan, ne mogu da dam gol, promašiću, loš sam igrač...". I šta se onda desi? Dođeš pred gol zaokupljen takvim mislima, promašiš i to služi kao potvrda tvog prvobitnog stava. Zatim sve više zapadaš u začarani krug "ja ne mogu da dam gol" i posledično igraš sve lošije. Da li shvataš koju grešku radiš? Jednostavno prihvati činjenicu da niko nije savršen, i da svako može da pogreši. Nisi lošiji čovek ako pogrešiš, nisi ništa manje vredan ako te jedna ili pedeset cura odbije. Treba samo da nastaviš dalje, da učiš na greškama i unapređuješ sebe.

Pisanje stihova srceparajućih pesama i smišljanje načina da sam sebe podruješ ne služi ničemu, ponajmanje tvom nastojanju da upoznaš curu.

I da, ako baš stvarno nemaš nikakvu ideju kako da započneš razgovor, evo ti jedna sjajna ideja:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Bas sam danas bio u Bg i upoznao jednu prelepu devojku. Ali nista od toga jer vrlo retko dolazim u bg.
Upoznao sam je jer je ona prva pocela razgovor. I nikada necu da odustanem, za bilo cim sto zelim.
Kada bi makar malo stekao samopouzdanja, bez ustrucavanja bih prisao bilo kojoj devojci. I uopste ne znam zasto nisam rekao nista danas u kaficu na dve minute sedele dve dev! Sledeci put necu da posustanem! I upravo tako druze, nema veze ako bi me ispalila, iskulirala. Romantican sam, pametan, zgodan, ima da upoznam najmanje tri dev. do kraja nedelje.
Zivot je kratak, i necu nalaziti razloge da to neuradim! Da postanem Don Zuan!

Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

@byk
doktorka sa plavim ocima i crom kosom, da me izleci svojim blagim dodirom, to bi mi definitivno povratilo samopouzdanje:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Kada bi makar malo stekao samopouzdanja, bez ustrucavanja bih prisao bilo kojoj devojci.

A kako ga misliš steći? Znaš, samopouzdanje ne dolazi u pilulama koje se kupuju u apoteci, niti će ti neki vidovnjak teleportovati samopouzdanje u tvoju glavu. Jedini način da ga stekneš jeste da promeniš način razmišljanja i način (ne)delovanja.

ima da upoznam najmanje tri dev. do kraja nedelje.

E vidiš, ovo ti je još jedan pogrešan način razmišljanja. Nemoj to da radiš sebi. Postavljanje ovakvih ciljeva prvo stavlja dodatni pritisak na tebe; drugo služi kao potkrepljenje tvog bazičnog uverenja o sopstvenoj nekompetentnosti u slučaju da ne upoznaš tri cure do kraja nedelje; treće, može delovati kao stimulans da ideš samo na kvantitet upoznavanja bez ikakvog produbljivanja odnosa; i četvrto, ako kojim slučajem i upoznaš tri cure pre isteka kraja nedelje onda se nećeš truditi da ih upoznaš više od tog broja.

Zivot je kratak, i necu nalaziti razloge da to neuradim! Da postanem Don Zuan!

Budi realan u postavljanju svojih ciljeva. Zašto bi morao biti Don Juan? Zar je dobar fudbaler samo Maradona a ne, recimo, Platini?

doktorka sa plavim ocima i crom kosom, da me izleci svojim blagim dodirom, to bi mi definitivno povratilo samopouzdanje:)

Savetujem ti i da poradiš na realnijem zamišljanju muško ženskih odnosa. Ovakva idealizovana slika može dovesti do razočarenja kada uspostaviš kontakt i shvatiš da se neće svet odjenom pretvoriti u baštu punu crvenih ruža sa anđelima koji sviraju harfe i ptičicama koje lete oko vas.

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Tajna uspeha je u tome samo da se pokrenes.
Juce sam samo trebao reci zdravo, i nista vise, ne znam zasto nisam!
Danas cu upoznati jednu dev, ako ne upoznam, ima da se ubijem!
I gresis druze kada kazes da bi isao samo na upoznavanje bez daljih odnosa, odma bi je doveo kuci da kao sto je neko napisao da joj poćeram kera:)
Imas pravo za samopouzdanje moram promeniti nacin razmisljanja, sve se moze kad se hoce, pa i to.
Don Zuan je bio naljbolji u zanatu, nadam se da ce mi trebati najmanje godinu dana da budem kao i on.

Dodato posle 8 Sati 11 minuta:

Receno ucinjeno. Upoznah jednu dev. danas mozda bi i bilo necega da joj momak nije naisao:)
verujem, da bih mogao da smuvam na desetine devojaka u toku jednog dana kada bi imao samopouzdanja jos malo. Ej, recite mi da li devojke vole romanticne? Jer bi prirodno bilo da padaju samo tako na romantiku al jbg ima i onih devojaka koje ne vole rom?

Dodato posle 10 minuta:

Prelepe su devojke iz Subotice, nadam se da nije toliko tesko da im se pridje.
Danas sam razgovarao sa dve devojke i obe su bile bozanstvene, zelenooka i brineta, odnosno obe su bile nasmejane. Nadam se da nije tesko pricati ni sa ostalim devojkama tako.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Don Zuan je bio naljbolji u zanatu, nadam se da ce mi trebati najmanje godinu dana da budem kao i on.

Razmišljaj tako i verovatno nikada nećeš postići svoj cilj.

verujem, da bih mogao da smuvam na desetine devojaka u toku jednog dana kada bi imao samopouzdanja jos malo.

Znači, možeš da upoznaš jednu a ne možeš više? Pa kreni onda tako. Sutra upoznaj dve, idući dan tri i tako redom..

Ej, recite mi da li devojke vole romanticne? Jer bi prirodno bilo da padaju samo tako na romantiku al jbg ima i onih devojaka koje ne vole rom?

Da li ti stvarno misliš da su devojke roboti i da postoji tačno određena procedure kojom moraš da im prilaziš? Da li, na kraju krajeva, misliš da su sve devojke iste? Neke vole romantiku, neke ne vole; neke vole dobre momke a neke loše; neke vole mršave neke vole deblje itd.. Jedini način da saznaš jeste da je upoznaš i potom razgovaraš sa njom.

Nadam se da nije tesko pricati ni sa ostalim devojkama tako.

Postoji samo jedan način da saznaš i umesto što sediš pred kompom i pišeš ovakve poruke idi napolje, lepo je vreme, i upoznaj se sa nekom.

Srećno!

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Mogu verovatno da upoznam vise od jedne. Ali ne idem ja u grad da bih upoznavao devojke nego imam obaveze druge pa usput bih zeleo da ugledam koju nasmejanu dev.
Ne mislim da je svaka devojka ista, ali mora biti makar malo romanticna. Romantika je tu da ulepsava stvari, da ta strast bude vrelija, ta pozuda zrelija, to privlacenje niz vrat dok voda curi, para se udise, i kamasutra.To devojka svaka voli ali na spomen reci romantika, ispali te.

Jutros sam sanjao saobracajnu nesrecu, cuo sam da to znaci neki uspeh. Ali do tada nisam verovao dok nisam danas postigao uspeh.

I svakako sam bolji covek nego sto sam bio kada sam ovu temu poceo, a samo sam se pokrenuo.

Kada trebam da devojku pozovem nakon davanja broja? Jos nije ali verujem da hoce.

P.s
muzika iz filma Don Zuan me inspirisala da sastavim ove reci, mesec se spaja sa nebom a zvezde sa tvojim ocima. Mesecu zna biti kraj a u tvojim ocima je ostao raj.

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Jos uvek nisam pronasao devojku kakvu trazim, ali jesam upoznao tri devojke kao sto sam rekao, ko zna mozda i bude nesto.
U medjuvremenu trazim posao, jer ne znam kako ide ona latinska poslovica ali kada se prevede na nas jezik glasi u radu je spas. Radio ne radio ali its wonderfull life, wonderfull wonderfull life.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag