- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Da, badava mu crtam. Ili čovjek naprosto nije u stanju vidjeti, ili namjerno ne želi vidjeti. Nevjerojatno.
Kako god, Mileritski materijalizam, ta sotonska prevara mu je zatvorio oči u toj meri da kao papagaj ponavljai potpuno u skladu sa Mileritiskim ponašanjem iz jedne nebuloze ulazi u drugu i tako u nedogled.
No, ja ga ne krivim. Mileritski otrov je opasniji od svih otrova poznatih čoveku.
Dakle, laže sveti Ivan koji tvrdi da se Bog nastanio među ljude.
Od sada vjerujem tebi, a ne arhilažovu apostolu Ivanu.
Sve je to samo nastavak "čišćenja svetinje", čekanja u čekaonici, vatrenih kola, dvaju prestolja, "opravdavanja pred anđelima", "zlatnih kartica", "kruna", i tome slično, što je "objavljeno" preko teta Ellen... . i "pioneersa"
Tako je. Dva su Isusa, a ne jedan. Jedan Isus je onaj rođen na zemlji koji je samo čovjek, i drugi Isus je onaj što u "svemiru lebdi" i ljenčari a kojega ne možemo vidjeti.
P.S. Oprosti meni mutavom što sam tek sada shvatio ovako prostu priču.
Jao, pa da, lebdi negde kod Oriona... iščekujući da ga prime u službu sudskog ćate.....
Mada si malko iskarikirao ali u suštini vidim da shvataš. Da, Božanstvo Hristovo je na "istom mestu" gde je Božanstvo Trojice. Nikakav problem za razumeti. Nije to ni svemir. To je "mesto" gde Ono jeste tj.u nepristupačnoj svetlosti, 1.Timotiju 6,16
Ako je tako, dušo draga, čemu onda uznesenje? I kada su se tačno spojila ta dva "Isusa"? Ili je to ovako:
Bestelesni "Isus" sedi na prestolju, jer on i "otac" su jedno, dok telesni "Isus" piskara u sudu, opravdavajući pred anđelima, sebe "bestelesnog" koji sedi na prestolu...
Naravno, gde su dva "Isusa", tu je i treći, onaj Issa muhamedov... zatim je tu i četvrti "Isus", organizator Hippie komuna, pa "Isus" vegan, pa onda Indijski "Isus"....