Opet si mi postavio suvise pitanja,da ti odgovorim na sva,treba mi nova tema.
Ovde se lepo pita
Da li je Bog dobar? Ja tvrdim da jeste dobar,uz to i milostiv po pravdi bozjoj,ne ljudskoj nego bozjoj,kojom sudi po milosti svojoj,sto znaci da pomiluje svakog iskreno pokajanog gresnika.To znaci da izmedju ljudske i bozje pravde ne stoji znak jednakosti.
Nego,kazi ti meni,kad vec ne verujes u Boga,kako znas da nije dobar?Kako neko za koga ti tvrdis da ne postoji,moze da ima osobine- dobar,los...i da li si sasvim ubedjen u to da ne postoji,ako mu pridajes bilo kakve osobine(ovo zadnje ne moras da mi odgovoris,odgovori makar sebi).
Imas li uopste neku predstavu o tome kakav bi trebalo,opet po tebi,da bude Bog(za kojeg tvrdis da ne postoji i da nije dobar)?Ako imas,volela bih da mi malkice pojasnis,umesto da ispitujes ono sto te vise zabavlja nego interesuje.
I najvaznije,zasto mislis da Bog nije dobar(onaj za kojeg tvrdis da ne postoji)?Iz kojeg razloga pripisujes Bogu zasluge za ono lose sto se desava,a dobro ne pominjes,zasto previdjas covekovu odgovornost?
Daj neki naucni dokaz da Bog ne postoji,ko je i na koji nacin dosao do tog zakljucka,molim imena,cinjenice i sve sto uz to ide,mozda cu shvatiti,znam da citam.yes3