Čuda koja se dešavaju su od Boga ili demona?

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Ja zaista ne znam o cemu ti govoris, naravno da cuda u RKC nisu d Boga vec od djavola

Misliš daje sve od vraga , pa čak i ovo čudo u Fatimi , ne gospodo ovo čudo je od Boga ,i samo od Bog

[raw]<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/hu7B690aTos" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/raw]

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Misliš daje sve od vraga , pa čak i ovo čudo u Fatimi , ne gospodo ovo čudo je od Boga ,i samo od Bog
Imaju i hinduisti i adventisti cuda pa da li su i ona od Boga?
Ne naravno, svaka crkva ce za sebe tvrditi da su njena cuda prava mi en treba da se bavimo dokazivanjem koja su cuda od Boga, a koja od djavola vec koja je crkva praa, kad to dokazemo znacemo i koja su cuda prava i koja lazna.RKC je u Dusanovom zakoniku, a i u PC nazvana "latinska jeres", danas ona to vise nije i vraca se korenima, ali se jos nije vratila.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Imaju i hinduisti i adventisti cuda pa da li su i ona od Boga?
Ne naravno, svaka crkva ce za sebe tvrditi da su njena cuda prava mi en treba da se bavimo dokazivanjem koja su cuda od Boga, a koja od djavola vec koja je crkva praa, kad to dokazemo znacemo i koja su cuda prava i koja lazna.RKC je u Dusanovom zakoniku, a i u PC nazvana "latinska jeres", danas ona to vise nije i vraca se korenima, ali se jos nije vratila.

Jedino sto djavo ne moze da imitira po mom misljenju je vaskrsenje..
O svemu ostalom mi mozemo ovde do sutra pricati..

A kad smo kod vaskrsenja, Tripo i Laodikeja imate li takvo cudo kod vas?

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Jedino sto djavo ne moze da imitira po mom misljenju je vaskrsenje..
O svemu ostalom mi mozemo ovde do sutra pricati..

A kad smo kod vaskrsenja, Tripo i Laodikeja imate li takvo cudo kod vas?
Ne moze vaskrsenje da imitira, on je dovoljno mocan da bez problema jednom recju moze da unisti celu tvorevinu moc satane i anjela se ne moze graniciti nasim ljudskim poimanjima i shvatanjima, borba izmedju njih i nas i izmedju demona i andjela nije fizicka vec psihicka.Nemoze da imitira vaskrsenje jer da bi nekoga vaskrsao potrebna mu je dusa toga, a i sam satana ne moze da se pojavi u ovom svetu u svom punom obliku vec nas samo ogranicenim dejstvom iskusava jer se nalazi u paklu tj. adu ili bolje receno tamnici kao i svi djavoli.

Natrag