Čuda koja se dešavaju su od Boga ili demona?

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Onaj ko ima istinu zapisanu u reci Bozjoj, i uz to zivi u neprekidnoj zajednici sa Bogom = on ima darove duha svetoga, i cini cak i cuda zapisana u reci Bozjoj.
Onaj ko nema istinu - njega sotona vara laznim cudimamam a ako ih i sam covek cini - i to predstvlja okultizam u pravom smislu te reci..
Okultizam enma veze sa religijom, to je surogat religije.

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Cuda u tradicionalnim crkvama imaju okultni karakter, sa ciljem oblikovanja svesti covecanstva za dolazak antihrista i novog doba.
Nemas za to dokaze, a i ja to isto mogu da akzem za vasu crkvu i cuda u njoj.Vidis li koliko je ova rasprava besmislena, ne mogu se razlikovati cuda od Bog i cuda od djavola po svojoj prirodi.

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Ja zaista ne znam o cemu ti govoris, naravno da cuda u RKC nisu d Boga vec od djavola, ali ja ovde govorim o PC.90% cuda su lazi ili izmisljotine.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tamo u Jerusalimu se opijaju emocijama koje im demoni izazivaju. Izgledaju kao kada Hindusi padaju u trans.

Чудо Благодатног огња у Јерусалиму

03 субота апр 2010

Posted by radiosvetigora in Часни пост

cudo-blagodatnog-ognja.jpg
На Велику суботу, верни се у великим групама окупљају у цркви Светог Гроба, јер на тај дан са небеса силази благодатни огањ и пали ватру у кандилима ове цркве. Тако у једном од многих водича посвећених Васкрсу у Светој Земљи читамо:

„Хришћанско чудо благодатног огња у православним црквама је познато као највеће од свих хришћанских чуда. Оно се догађа сваке године, у исто време, на исти начин, на истом месту. Није познато да се ма које друго чудо појављује тако редовно и током тако дугог временског периода; о њему можете читати још у изворима који потичу из 8. века. Чудо се одиграва у цркви Светог Гроба, која за милионе верника представља најсветије место на земљи“. Црква Светог Гроба је, сама по себи, тајанствено место. Богослови, историчари и археолози сматрају да црква обухвата и Голготу, брдашце на којем је разапет Господ Исус Христос, исто као и „нови гроб“, недалеко од Голготе, који је примио Његово мртво тело, као што читамо у Јеванђељима. Најзад, хришћани верују да је Господ управо на том месту васкрсао из мртвих.

Pogledajte kako upadaju u trans.

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Izgledaju kao kada Hindusi padaju u trans.
Veze sa vezom ovo nema sto ti pricas.Bog cini cuda na mestu gde je stradao i Duh Sveti je sisao u obliku plamenih jezika, ovo se cudo ne moze pripisati djavolu, amozda i moze kao i svako drugo, mi to ne mozemo znati.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
  • Cudo spustanja ognja je u erusalimu je tako ocigledno da e od sotone.

Biblija napominje:

"I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
I učini čudesa velika,
i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj" ( otkrivenje 13. 12 - 15 )

Ako pogledamo kontekst ovog teksta iz otkrivenja - mozemo videti da je ono sto ce proizvesti ovo cudo biti poziv ljudima da načine ikonu ili sliku zveri.

Ovde se radi o čudu koje ima za cilj poziv da se svet i druge crkve pripreme ili pozovu da se ujedine sa Rimom u Ekumenskom savezu, i time postanu njegova slika - identični njemu.

Ovaj oganj se spušta u crkvi svetog groba u Jerusalimu iz ruku Pravoslavnog sveštenika, i ovo upravo predstavlja poziv Pravoslavnima - ali i svim ostalima - da se ujedine sa Rimom, a pozato je - da je novi papa Franja u nekoliko navrata uputio Pravoslavnima, ali i svima drugima na ujedinjenje sa Rimom.

Ljudi ne mogu činiti ništa sami od sebe - pa će ovaj oganj biti proizvod sotone.

Oni koji ne poznaju bibliju - bice prevareni svojom lakomislenoscu da prihvate cudo kao dokaz ispoljavanja Bozje sile i autoriteta - ne ispitujuci prirodu i cilj ovog cuda, niti poznajuci bibliju koja otkriva da to cudo, kao i sva druga slicna - nisu od Boga, vec od sotone koji tim cudima priprema svet za dolazak antihrista.

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Tvoje tumacenje ne prihvatam, prihvatam tumacenje svetih Bozijih ljudi.Mozes da tumacis koliko hoces, jeste li cekali HRista?
Jeste, da li je dosao?
Nije.
Da li je zenama dozvoljeno da govore u crkvi?
Nije, a vas je zena osnovala.
Da li je Bog ljubav, a satana zao?
Jeste.Bog svima prasta, a satana da se zaista pokajao Bog bi mu oprostio i ne bi satana bio zao da se pokajao jer pokajanje znaci popravljanje.
Da li su Irod Agripa i Irod Antipa isti Irod?
Nisu, a Ellen ne pravi razliku.

Laodikeja ja kod JS jos nisam uveideo ovakve greske kod vas jesam vi niste prava crkva i to ne mislim vec znam.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Veze sa vezom ovo nema sto ti pricas.Bog cini cuda na mestu gde je stradao i Duh Sveti je sisao u obliku plamenih jezika, ovo se cudo ne moze pripisati djavolu, amozda i moze kao i svako drugo, mi to ne mozemo znati.

Tvoje pozivanje na apostole je besmisleno, oni se nisu opijali emocijama. Bog čini sada najviše na srcu ljudi. Ovo kod vas je pravi trans kao u hinduizmu. Pogledaj im face emocije su podigli na najveći mogući nivo.

Natrag