Čuda koja se dešavaju su od Boga ili demona?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja nisam rekao da nema čuda. Ima čuda, ja imam lično čudo od Isusa. Samo Božja čuda nisu cirkusne predstave opijanja emocija kao kod vas.

Imam i ja i meni je Bog pomogao kada sam ga molio, i sta sad?
Jer se time moze dokazati da nekog uslisava zbog pripadnosti nekoj zajednici?
Hoćeš jer želiš da ideš sa većinom, lakši i širi put.

Netacno, nikada me nije zanimalo kuda ide vecina, idu kao ovce na klanje...
Nisu jer nemaju za rezultat obraćnje, promjenu karakktera i motiva ponašanja na bolje. U emisji koju sam dao dokazano je da su ta čuda od demona i kod vas i u RKC i u Islamu.

Ovo nije tacno znam mnoge koji su se obratili nakon cuda isceljenja..
A na kraju, Isus i nije lecio ljude zato da bi ga sledili nego iz milosti prvenstveno, iako su njegova cuda bila tu da dokazu njegovo poslanje...
A imaš za pretežno jalove rasprave. Bolje ti je da počnš da gledaš šta svaka strana kaže pa da se odlučiš šta je istina. Ja gledam i pravosl. emisije i drugih zajednica.

Gledao sam ja mnoge videe adventista i citao brdo knjiga..
Ne znam sta ce mi doneti jos jedan video..
Ali evo pogledacu kad stignem..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
ali NIKAKO ovako huliti....e,moj dečko gde će ti duša?

Ja sam svoju dusu - odnosno sebe predo Bogu, i znam rec Bozju i sta mi on svedoci svojim Duhom, a ti kada bi bio otvoren da to iskustvo dozivis - Bog bi ti istinu objavio, ali posto ne zelis - tako ostajes u tami zablude.

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Imam i ja i meni je Bog pomogao kada sam ga molio, i sta sad?
Jer se time moze dokazati da nekog uslisava zbog pripadnosti nekoj zajednici?

Bog uslišava samo onoga ko ima ispravnu sliku o Bogu. A vi imate pogrešnu sliku o Bogu.

Netacno, nikada me nije zanimalo kuda ide vecina, idu kao ovce na klanje...

Hoćeš itekako. Lako je i lijepo biti pravoslav. kada su svi oko tebe iste vjere. Niko neće da upire prst u tebe.

Ovo nije tacno znam mnoge koji su se obratili nakon cuda isceljenja..

A još više je onih kojima se pogoršalo stanje. Dok su ovi kojima nije dobili opijanje emocijama.

A na kraju, Isus i nije lecio ljude zato da bi ga sledili nego iz milosti prvenstveno, iako su njegova cuda bila tu da dokazu njegovo poslanje...

Ali niko ko nije povjerovao u Njega nije bio izliječen.

Gledao sam ja mnoge videe adventista i citao brdo knjiga..
Ne znam sta ce mi doneti jos jedan video..
Ali evo pogledacu kad stignem..

Još gore za tebe, imaš svjedočanstvo, a ne držiš ga se. Bog kaže da će takvi biti najodgovorniji. Bolje da nikada nisi ništa saznao. Koliko je kome dato toliko će se tražiti od njega.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Bog uslišava samo onoga ko ima ispravnu sliku o Bogu. A vi imate pogrešnu sliku o Bogu.

Znaci mene je uslisio, mada ja imam pogresnu sliku o njemu?
Da neces mozda huliti i reci da me je uslisio sotona?
Ne bi ja stvarno bio u tvojoj kozi..

Hoćeš itekako. Lako je i lijepo biti pravoslav. kada su svi oko tebe iste vjere. Niko neće da upire prst u tebe.

Ti znas?
Meni verska pripadnost ne znaci nista, ja mogu biti i adventista a to verovatno ne znas da su moji po istorijskoj pripadnosti adventisti, dakle imam i pravoslavaca i adventista. Mozda si ti povodljiv ali ja nisam, niti se ja plasim coveka, niti bi izdao Hrista.

A još više je onih kojima se pogoršalo stanje. Dok su ovi kojima nije dobili opijanje emocijama.

A nekima se pogorsalo a nekima nije? Zanimljivo?
A ti znas kome se pogorsalo i da li ih je Bog izlecio, ajde molim te, mani me tih Miroljub Petrovic fazona, ''pogorsalo im se stanje''.

Ali niko ko nije povjerovao u Njega nije bio izliječen.

Slepca je izlecio ''jer se smilovao'' NIJE NISTA TRAZIO OD NJEGA!
Sakrio se od njega, ''i slepac ga je trazio gde je''.
Ti ocigledno ne shvatas koliko Isus voli ljude?

Još gore za tebe, imaš svjedočanstvo, a ne držiš ga se. Bog kaže da će takvi biti najodgovorniji. Bolje da nikada nisi ništa saznao. Koliko je kome dato toliko će se tražiti od njega.

Smesan si :)
Sta ti mislis ''da ja znam'' pa se ''namerno ne drzim onoga sto znam''?
Jel tebi dobro?
Ajde se malo uozbilji, konacno!?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Čuda u PC, RKC i tradicionalnim crkvama i religijama su demonska. Sa ciljem opijanja osjećanjima koje im izazivaju demoni.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Što je Međugorje za RKC, Ostrog je za PC. Svi imaju svoja demonska čuda. I jedno i drugo mjesto je sotonina jazbina za lakovjerne mase.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Isto ima i spiritizam, a i pravoslavlje.Tema je sama po sebi glupa nemoguce je dokazati koja su cuda od Boga, a koja od djavola i to nij ono cime bi trebalo da se bavimo.

Ovo je bitna tema, jer poznavati sta uci pismo po ovom pitanju cuda - je od bitnog znacaja da ne bi covek bio prevaren laznim cudima koja su pokrenuta od sotone, i time indoktriniran fascinacijom cuda, a ne samom biblijskom istinom kojom se cuda i tumace.

Natrag