Tvoje tumacenje ne prihvatam, prihvatam tumacenje svetih Bozijih ljudi.Mozes da tumacis koliko hoces, jeste li cekali HRista?
Jeste, da li je dosao?
Nije.
Cekali su oni okupljenioko Milera koji je ispravno protumacio prorocanstvo o 2300 godina iz Danila 8 i 9 poglavlje, ali je pogresno razumeo da na isteku ovog prorockog vremena ne reba da se desi Hristov dolazak na zemlju kao Svetinju, ve da on treba tada da udje u nebesku Svetinju nad Svetinjama.
Podizanjem Adventne crkve - Bog je razjasnio Adventistima ovu pogresku i dao im punu svetlost po ovom pitanju.
Da li je zenama dozvoljeno da govore u crkvi?
Nije, a vas je zena osnovala.
U bibliji je Bog obecao prorocki dar cak i zenama, i u bibliji postoje zene proroci.
Ellen White nije osnovala Adventnu crkvu iti je u njoj obavljala bilo kakvu administrativnu funkciju.
Da li je Bog ljubav, a satana zao?
Jeste.Bog svima prasta, a satana da se zaista pokajao Bog bi mu oprostio i ne bi satana bio zao da se pokajao jer pokajanje znaci popravljanje.[/QUOTE]
Da se pokajao - ali nije.
Da li su Irod Agripa i Irod Antipa isti Irod?
Nisu, a Ellen ne pravi razliku.
Prilozi dokaz.
Oboje pripadaju plemenu Irodovaca.
Laodikeja ja kod JS jos nisam uveideo ovakve greske kod vas jesam vi niste prava crkva i to ne mislim vec znam.
Ne postoje greske osim onih koje izmisle sami prtivnici upravo iz razloga sto ne postojem pa mora da se izmisle.
Sotona upravo radi kroz emocije da bi obmanuo coveka.
Kao primer moze se navesti istocnjacka filozofija - koja propagira ovu filozofiju sjedinjenja coveka sa Bogom u ljubavi.
Hriscanska ljuav je nacelo - koje se pokazuje u svakom trenutku covekovog zivota nanovorodjenog Duhom Svetim koji je tu ljubav usadio u ljudsko srce.