Čuda koja se dešavaju su od Boga ili demona?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Saibaba takodje vaskrsava.

Demon moze opsednuti coveka da izgleda kao da je mrtav, a potom ga podici kada napusti telo.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Saibaba takodje vaskrsava.

Demon moze opsednuti coveka da izgleda kao da je mrtav, a potom ga podici kada napusti telo.

Nema dokaza da je saibaba ikoga vaskrsao, to su sve price. Ne moze satana da imitira vaskrsenje, upravo zato sto je Dusa kod Boga i on ne moze da je vrati..
Kad bi dusa bila telo, onda bi mogao...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tacno - privid ili opsednutost demonima.

Voleo bih da cujem neki primer vaskrseja u Pravoslavlju ili Rimokatolicizmu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Rekoh Vaskrsenje Hristovo i mnoga druga u Svetm Pismu.

Znaci ne postoje unutar Pravoslavne i Rimokatolicke crkve u poslednjih 1000 godina.

Onda je opaska da ne postoje u Adventizmu besmislena.

U Adventizmu postoji mnostvo cuda iceljenja namolitvu, i neka druga koja sam opisao na forumu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Znaci ne postoje unutar Pravoslavne i Rimokatolicke crkve u poslednjih 1000 godina.

Onda je opaska da ne postoje u Adventizmu besmislena.

U Adventizmu postoji mnostvo cuda iceljenja namolitvu, i neka druga koja sam opisao na forumu.

Ja sam trazio to kao dokaz ispravnosti vase crkve.
A pošto toga nema, onda o ostalim cudima ne vredi ni pricati jer ona ništa ne dokazuju.

Sto se tice PC i KC, imas cuda vaskrsenja. Na primer cudo vaskrsenja je cinio Benedikt Nursijski, ziveo je oko 480. god.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Cuda nisu merilo - vec rec Bozja i ono sto ona proizvdi u coveku, a to su rodovi vere putem kojih Bog daje i duhovne darove.
Gde nema istine - i cuda su pod znakom pitanja.

Natrag