Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cuda nisu merilo
vec rec Bozja i ono sto ona proizvdi u coveku,
Gde nema istine - i cuda su pod znakom pitanja.
Ja istinu dokazujem recju Bozjom.
Ja istinu dokazujem recju Bozjom.
Tvoje pitanje je bilo da li ej u PC bilo vaskrsenja, ane da li je bilo u poslednjih 1000 godina.Znaci ne postoje unutar Pravoslavne i Rimokatolicke crkve u poslednjih 1000 godina.
I kod spiritizma postoje takva cuda.U Adventizmu postoji mnostvo cuda iceljenja namolitvu, i neka druga koja sam opisao na forumu.
Prvo treba odluciti istinu od lazi, a to treba ciniti bez Svetog Pisma jer prvo treba dokazati da je ono istinito, a ne njime samo sebe dokazivati kao istinito kao sto vi radite.Cuda nisu merilo - vec rec Bozja i ono sto ona proizvdi u coveku, a to su rodovi vere putem kojih Bog daje i duhovne darove.
Gde nema istine - i cuda su pod znakom pitanja.
Od crkve zavisi da li je cudo pravo ili ne, ako je u pravoj crkvi onda je pravo,a ako je u laznoj crkvi onda je lazno, treba dokazati koja je crkva lazna,a koja prava, a ne koja su cuda lazna, a koja prava.Ikone plaču nekada i krv. Kao i krvave suze kod katolika u Međugorju.
Opet ne doazuje istinu rec Bozija na papiru za koju vi smatrate Sveto Pismo.Jov nije znao Pisma ni BOga, ali ej slusao Njegovu rec u sebi i nju je pratio, to je ziva rec, a ne Sveto pismo, tu rec sledeci mi mozemo da se spasemo i bez Svetog Pisma, mnogi su spaseni i akd nije bio Svetog Psima vec samo Sveto Predanje.Hristos nije pisao On je propovedao govorio je ljudima, da je pismo bitnije od reci usmene On bi pisao, a ne propovedao is vi bi apostoli smao pisali, a ne propovedali kao stro jesu, njihova je rec ziva i sam apostol Pavle kaze da cuvaju ono sto ih je ucio, a ne on sto im je napsiao i ta ziva rec ne moze da umre ona je ziva u PC kao sto su apsotoli predali i znali da ce ostati ziva.Oni ne bi ostavili usmenu rec da su znali po vma ada ce se ta ziva rec Bozija izgubiti vec bi samo pisali, a en bi propovedaki.Oni su 95% najmanje propovedali usmeno, a 3-5% su pisali najvise.Sveto Pismo je 5% OTkrovenja BOzijeg.Istinu dokazuje rec Bozja i Duh Sveti koji licno osvedocava coveka u istinu.
Ako nema ovog zig iskustva - onda su sve ove nase diskusije uzalud.