Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Razumes me valjda brate ja samo zelim da ukazem kuda nas vode izdaice pravoslavlja!!!!

A pogotovo rimokatolicka cvrkva,koja hoce da zavede pravoslavnu crkvu,da se okrene protiv Boga i Gospoda Isusa Hrista.

Nerviraju me kad pisu o mariji devi s deteto u rukama,kad se poklanjaju moscima,idlu marije na trgovima itd.

Pitam "GDE TO PISE U BIBLIJ? DALI JE I JEDAN OD APOSTOLA TO KAZAO?DALI JE BOG TO DOZVOLJAVAO U STARO ZAVETU?" DA SE TO SME RADITI NIGDE U BIBLIJI NE PISE BRATE MOJ.DRUGA ZAPOVEST JE JASNA BAREM MENI A TI BEZBOZNI POPOVI NAPRAVISE CIRKUS OD CRKVE:

"Ne pravi sebi lika (kip) ni oblicja (slike) bilo sta sto je gore na nebu, ili dole na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im sluzi. Jer ja, gospod, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kaznjavam greh otaca - onih koji me mrze - na deci do treceg i cetvrtog kolena, a iskazujem milosrdje hiljadama koji me vole i vrse moje zapovedi." (2 mojs. 20:4-6)

27148d1339341828-dali-se-treba-klanjati-ikonama-i-idolima-u-crkvi-catholic_idolaters.jpg
27149d1339341853-dali-se-treba-klanjati-ikonama-i-idolima-u-crkvi-celivanjemostijudo5.jpg

ZABORAVISE NA ZIVOG BOGA!!!

NA OVOM PDF-U E JASNO UKAZAN OD KUDA JE TO SVE DOSLO :

[h=3]VAVILONSKA MISTERIJSKA RELIGIJA[/h]
POZDRAV BRATE.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Svi postovi koji budu sadržavali žive linkove drugih sajtova, biće brisani.[/WARNING]

Član
Učlanjen(a)
24.08.2012
Poruka
13
Ne samo Pravoslavlje nego i celo Hrišćanstvo je iskrivljeno. Ali šta da se radi... Neki ljudi jednostavno ne žele da slušaju...
Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Ne samo Pravoslavlje nego i celo Hrišćanstvo je iskrivljeno. Ali šta da se radi... Neki ljudi jednostavno ne žele da slušaju...
Pozdrav!
To je tačno. Ali je tu mnogo važnije da Crkva Božija (pojedinci okupljeni u Hristu i istini) nisu iskrivljeni. I oni će držati sve što im je Gospod zapovedio i time će biti spašeni. A takvih u Svetu ima dosta, a i na ovom forumu najmanje 5 koliko sam ja mogao prepoznati.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
303
Ako je 5 onda je super, bas mi pade kamen sa srca, a ja mislio da je sve otislo bestraga :thinking:

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
SLUZBA KOJU JE HRISTOS POVERIO SVOJOJ CRKVI

"Idute dakle i naucite SVE NARODE krsteci ih u ime Oca i Sina i Svetoga Duha.
UCECI IH DA SVE DRZE sto sam vam zapovedio; i evo ja sam s vama do svrsetka veka. Amin.
" Matij 28.19.20.

Hristos od svojih sledbenika ocekuje da objavljuje vecno Jevandjelje, ne samo svojima u crkvi, nego svim narodima.

Druga. istao tako vazna sluzba je poucavati ljude, ne samo da znaju teoriju istine nego i da zive po njoj.

Da li Crkva danas ispunjava ovaj Hristov nalog?

Ako kazete da ispunjava, moze te li opisati kako?

Natrag