E Mire, ovo to je gora jeres od bilo koje druge. Sad će ti Žeks "pojasniti"
To je istina! Tito je ubijao i Srbe i Hrvate.. Mojima je licno oteo imovinu, jer su bili i suvise imucni! Nikada je vratiti nece, jer ne mogu, milionski iznos je u pitanju, i kad raspodelis tu sicu koju oni sada vracaju na ime restirucije (umanjeno za 70% od cene) na 50 i vise naslednika, ne ostane ti ni za rucak, bukvalno..
Ovde se neću ni ja složiti sa tobom. Svi ti pobrojani, odakle dolaze?
Zato nam Hristos kaže "valja vam se nanovo roditi".
Ja ne govorim "dobar" u smislu Hriscanskih rodova. Oba naroda su dobra koliko to mogu biti sa svetskog stanovista..
jedan razboriti koji je hteo menjati ovaj narod je ubijen 2003. On je bio nada ovog naroda
Ko Djindjic? Nemojmo se zavaravati, nista on nije mogao da uradi, niti je imao viziju boljeg sveta i bolje Srbije. Ubili su ga posto se zamerio Srederu u vezi kosova, kada je insistirao da nam vrate juznu pokrajinu, i jos je trazio da nas bez odlaganja prime u EU, na sta mu je ovaj odgovorio: "Gospodine Djindjicu, mi imamo preca posla od kosova, zasto insistirate na tome bas u ovom trenutku.." Djindjic mu kaze: "Hocu da znam gde su granice moje zemlje, i sa kojim granicama cemo uci u EU". Na sta mu Sreder odgovara: "Gospodine Djindjicu vi ste veca evropa od mene, pogledajte kako izgledate, kako pricate, ali Srbija nikada nece biti deo EU jer su granice evropske unije granice austrougarske monarhije!"
Nakon toga Djindjic izlazi besan iz kancelarije i krece u diplomatsku ofanzivu, krece da lobira za kosovo, nakon cega je dobio metak, jer su ga izuzetno cenili u nemackoj i svetu, na sta Sreder nije mogao da utice. Da je Djindjic kojim slucajem ostao ziv, kosovo bi bilo vraceno Srbiji.
Samo zato je dobio metak, a ne zbog neke vizije!