- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ali u Svetom Pismu piše da ispovjedanje vjere spašava. Navedi mi samo jedan razlog zašto bih ja odbacio ono što tvrde Isus i njegovi apostoli, a prihvatio tvrdnju tebe antikrista koji niječeš Boga Sina!?!?!?
Nisi dobro razumeo očigledno ono što piše.
Zato je jako važno razumeti i pravilno protumačiti.
A što to treba specijalno tumačiti kada i Isus i njegovi apostoli jasno kažu da ispovjedanje vjere spašava?
Problem za vas koji tako verujete je što to Isus ne kaže. Tako da ti veruj kako misliš da treba.
I Isus i apostoli to jasno kažu. Inače, takvi kao ti, koji očite činjenice u Svetom Pismu ne vidite, jesu oni koji su se sotoni prepustili i sotonine sluge postali.
Na žalost nisi razumeo Isusa i suštinu onoga što kaže u tim tekstovima na koje misliš.
Ja uopće nisam govorio o "razumijevanju Isusa", govorio sam o tome kako u Svetom Pismu jasno, da ne može jasnije, piše da se "ispovijedanjem vjere spašavamo". Niječeš li ti ovo?
Upravo uprostio si tumačenje.
Nisam ja ništa ni uprostio ni tumačio. Ja sam samo tvrdio da u Svetom Pismu piše jasno, da ne može jasnije, da se "ispovijedanjem vjere spašavamo, na što se ti kao antikrist i mrzitelj Svetog Pisma zgražao i ponavljao kako ja naprosto ništa ne razumijem. Pa evo ti, "novozavjetni alergičaru", pa vidi što u Svetom pismu piše:
Rim 10,10: Doista, srcem vjerovati opravdava, a ustima ispovijedati spasava.