Opet istrebljuje, to i ja pricam ne vidim gde se ne slazemo.
Naravno da se sami svojim odmetništvom isterbljuju. Sad kad znaš valjda ćeš moliti da ne bude tvoja volja kao Evina već Božja.Po našem izboru sledi i adekvatna nagrada-plata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Opet istrebljuje, to i ja pricam ne vidim gde se ne slazemo.
Mire, zanima me tvoje mišljenje u vezi primera eksperimenta koji sam dao u jednom od prethodnih komentara.
http://serbianforum.org/threads/bozji-um.526511/page-3#post-1424728
Nije Bog ubijao - već on povlači svoju zaštitu koja je nad ovom planetom od rušilačke sile greha i posledica greha koje su poremećaji u prirodi odnosno prirodne katastrofe ratovi..itd.
Dakle, mi moramo shvatiti da je sila greha ta koja donosi poremećaje, razaranja, ratne sukobe i mržnju među ljudima..itd.
Da bi se prikazala rušilačka sila greha - može se pomenuti jedan slučaj gde je jedan lekar određenim aparatima merio aktivnosti ljudskog mozga, odnosno kore mozga, kod nekolicine izabranih pojedinaca vernika i nevernika bolesnika jedne bolnice za teška oboljenja ( bez njihovog prethodnog znanja o samoj svrsi eksperimenta ).
Merenjima je ustanovljeno da su vernici koji su se molili Bogu u toku dana, odnosno njihov mozak - pokazivali određene frekvencije pozitivne sile na aparatima za merenje označene znakom plus, da je lekar zaključio da ta jačina te sile odgovara jačini sile jednog radio talasa koji bi se emitovao sa jednog na drugi kraj planete i to u trajanju od godinu dana.
Nasuprot tome, nevernici su radi potrebe eksperimenta namerno bili dovedeni u stanje nervnog rastrojstva, i aparati su takođe pokazivali određene frekvencije ali negativne sile označene znakom minus.
Lekar koji je do tog trenutka bio ateista je postao vernik, jer je došao do saznanja da vera ili pak ne vera, u mozgu stvara ispoljavanje pozitivne ili negativne sile koju poznajemo kao sila Božja ili sila greha.
Sada to prenesimo na celu planetu gde postoji oko sedam milijardi ljudi, i shvatićemo kolika je sila greha i koliki je njen razarajući uticaj kako na čoveka tako i na samu planetu zemlju.
Zato je opravdana izjava velikog naučnika Nikole Tesle koji je rekao Srbima i Hrvatima početkom drugog svjetskog rata:
"Vaša mržnja, pretvorena u električnu energiju,mogla bi osvjetljavati gradove i gradove"
@mire000
Procitao sam pazljivo tvoj komentar i imam neke nedoumice. Parafraziram te: "Mozak se na neki nacin iskljucuje i to su frekvencije dubokog sna i tada su moguce vizije." Nadam se da nisam omasio sustinu.
Prucavajuci Isusov nauk o molitvi i nacin na koji se on molio zakljucio sam da molitva kratko traje, da je svestan cin i da molitva ima specificnu svrhu (generalno).
7. А кад се молите, не говорите много ко незнабошци; јер они мисле да ће за многе речи своје бити услишени.
31. Не брините се дакле говорећи: Шта ћемо јести, или, шта ћемо пити, или, чим ћемо се оденути?
32. Јер све ово незнабошци ишту; а зна и Отац ваш небески да вама треба све ово.
33. Него иштите најпре царство Божје, и правду Његову, и ово ће вам се све додати.
Evo nesto iz Mateja na osnovu cega sam zakljucio ovo napisano.
U drugom delu govoris o veri i tu se slazemo tako da necu nista da komentarisem.
Ako mislis na Isihaste i "molitvu srca" ili na neke njima slicne onda si potpuno u pravu, bar koliko ja znam a ne znam puno. Cak mi se cini da se delic toga i meni desi ponekad kad mislim o nekom stihu pa prosto odlutam i spoznam istinu. Samo je samoca preduslov za tako nesto.
Oko Pavla je zanimljivo to sto si rekao kad je imao viziju. Mozes li da mi objasnis pojam "trece nebo".
Pozdrav.