Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sta to imam ?
Ne postoje naucni dokazi ni za Boga ni za sotonu, ne znamo da zivo samo nastaje od zivog, i ako Bog sve zna ukljucujuci i buducnost onda nemam ni slobodnu volju jer je sve vec zapisano.
mire sreca pa ti ne vodis neku zemlju
Ako je drzava propisala bolesna pravila, kao na primer smrt za paljenje zastave, ta drzava je bolesna i tu nema price, na nama bi bilo da skinemo tu vlast koja ubija ljude za sitnice. Nacisti su isto imali svoja pravila, i ko se nije pridrzavao bio je ubijen, ti bi pljuvao ove sto im protivrece jer "ko su oni".Po tebi Bog i jeste diktator, postavio je pravila, ko ne postuje bude ubijen, sam si to napisao, a to rade diktatori.
Jokerma, imas sve sto ti je potrebno da od nevernika postanes vernik.
To neces postati jedino ako ne zelis - sto je stvar iskljucivo tvoje volje..
Ti bi skinuo vlast koja je ''propisala smrt za paljenje zastave''?
A ne bi kaznio sebe, koji si ''piroman''?? Podmeces vatru i jos bi kao da se bunis?
To kao prvo nije sitnica, samo u tvojim ocima jeste, zato sam namerno i upotrebio taj primer.
On nije zapalio ''krpu'' vec simbol zemlje.
Isto tako nije sitnica ni ''skupljanje grancica u odredjeni dan'' , tebi taj dan ''ne znaci nista''(jer si ateista), ali njima je oznacavo simbol Boga i planete zemlje, to je bila uspomena na njeno stvaranje. A bio je to simbol i drzave Izrael.
Zato je njeno gazenje uzasno delo, kao i paljenje zastave.
I zato je doziveo smrt, a to nije nerazumno.
ako te je Bog stvorio - ''ti nisi svoj'' , i nemas pava da se bunis.
Stavise on poznaje tvoju prirodu, zna sta je za tebe najbolje, zato je takve zakone i doneo.
Veruje i on u nesto a to je ''evolucija'' , pustimo ga da ''veruje''
Laodikeja u svakoj veri ljudi pricaju da imaju licnu vezu sa svojim Bogom i da znaju da postoji, ne samo u Hriscanstvu, i jos manje u pravoslavlju, cak i van monoteistickih religija.
Sto se tice nauke, ona nam je dokazala da postoji vise zvezda nego zrna peska na celoj nasoj planeti, vera kaze da je sve to stvoreno zbog jedne vrste sisara na maloj planeti koja se vrti oko jedne zvezde, toliko o tome koliko nauka podrzava veru da je sve stvoreno za nas.