{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Ako je adsl povezan sa kompjuterom preko mrezne kartice naravno da moze.Probaj da updejtujes drajvere za mreznu.
Prebaci ga na usb(ako postoji mogucnost) pa vidi da li pravi probleme.

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
25
Hvala puno...no nista od ovoga nije uspelo
Zadnje je otvaralo je samo staro msn...ono sta ide sa Windows....
Skenirali komjuter...nasli dosta trojanca...pa zato su ga preinstalirali cel Windows nanovo
Ostavila sam ih da rade....a ja sam dosla kuci....nadam se da ce veceras biti uspesna misija....:)
Hvala jos jednom na pomoci svima :)

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
25
Izvini no nisam te razumjela sta mi zelis kazati
Imam orginalni CD sa driverima
Na cemu da uradim update i kako se to radi?
Sta da prebacim na usb?
Usput nekad je toliko dobra veza da moze se desiti da ne padne konekcija i 60 minuta....a ponekad se desi da svakih 3 minuta ja se zezam sa connect i disconnect

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Desni klik na mycomputer,properites,kartica hardver,device manager,ponadjes network adapter,desniklik update driver...
Koji ti je rute?

Član
Učlanjen(a)
30.05.2009
Poruka
19
Kupio sam laptop i sa laptopm mi je stigao linpus linux i sad kad pokusam da instaliram Xp nece.
Kad pokrene boot sa cd-a,ocita sve fajlove i kad treba da pokrene Xp onda zakuca...
Pojavi se plavi ekran i pise:
Da cekiram sistem da nema virusa,da otklonim HDD ili neke drivere koje ga pokrecu i da checkiram HDD zbog gresaka i stalno tako ne znam sta da mu radim,kako da izbrisem mrtvi linux...

Hvala unapred!!!

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
e ovako u Biosu nadjes sata native mode ili ACHI mode i iskljucis i to bi trebalo da resi sve tvoje problema googlaj za svoj model laptopa i to je to ... pozdrav

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
14
ljudi pomagajte ako boga znate :)
e ovako kad startujem windows i odmah na pocetku pise
"hardware monitor found an error.enter power setup menu for details"
e sad mogu jedino da krenem dalje u paljenje windowsa sa pritiskom na taster F1 i znaci treba mu jedno 10-ak sekundi da dodje do ovog djela...ako neko zna u cemu je problem neka mi javi...hvala unapred...
xpnew18.jpg

Član
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
88
ljudi pomagajte ako boga znate :)
e ovako kad startujem windows i odmah na pocetku pise
"hardware monitor found an error.enter power setup menu for details"
e sad mogu jedino da krenem dalje u paljenje windowsa sa pritiskom na taster F1 i znaci treba mu jedno 10-ak sekundi da dodje do ovog djela...ako neko zna u cemu je problem neka mi javi...hvala unapred...
xpnew18.jpg

Slusaj me pazljivo...kada otvoris racunar,imas jedan mali konektor koji ide iz CPU Fana-a tj. iz procesorovog hladnjaka u maticnu plocu!Mislim da ti se on diskonektovao pa ti pravi problem da se ne bih procesor pregrejao!Javi sta si uradio i dali je eror nestao...pozz

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
14
Hey jeste,on se bio otkacio....ni na kraj pameti mi nije bilo jasno zasto se otkacio...i tek se sad sjetim da mi je keva mjenjala tepih ispod radnog stola....i kad je digla stol,vjerovatno ga je naglo spustila te se kuciste "nabilo"na zid...Hvala ti puno na pomoci druze...pozz

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
109
prilikom instalacije ovog programa, zatrazano mi je da instaliram prethodno - vidi sliku
1zgdw85.jpg
. gdje mogu naci ovaj fajl, te da li ce mi instalacija ovog fajla nesto drugo u kompu zeznuti. molim savjet. hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag