{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
25
Imam jedan problem
Sada sam instalirala Mozilla na jedna komjuter...no nece da otvori niti jednu stranu
Na IE otvara..ali ne sve...neke strane ne otvara,a neke otvara....pa zato mi nije jasno u cemu je problem
Na IE otvara na primer google, time, kirilica, zulu....strana gde se gledaju mk TV...a dok facebook nece da otvori
Dosad se nisam srela sa ovakav problem
Molim za pomoc
smiley.gif

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
25
Dali moze mrezna kartica da pravi problem sa Internetom??????
Kuci imam jedan VELIKI problem....
smiley.gif

Znam da nije dozvoleno dranje....no ja vec 6 meseca neznamo u cemu je problem
Imam internet MAXADSL od t-home...koji je na pocetak radio perfektno....no sada me zeza....?!
Kada prijavim defekt na telefon dojde ekipa promeni nesto i ode...a ja vec naredni dan imam problem. Otpocetak mi nisu verovali...zato sto ikonka gde pokazuje da sam konektirana-ima konekcija....a meni prvo se iskljuce msn i skype....a onda zatim nece da otvore internet strane
Dok smo se ubedili da ima problem trebalo je 3 meseca....Na pocetak restartirala sam ADSL modem, pravila kombinacije direktno kabel da ide u modem....no nista....zatm smenili su modem i spliter...zadnje menjali su kabel....postavili su opticki kabel...a ja opet imam iste probleme
Netko mi je spomenuo da moze da zeza mrezna karticka...pa zanima me dali je u tome problem ili....???
Hvala na pomoc
smiley.gif

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ako ti je na antivirusu ili malwarebytes -u ukljucena ip zastita desava se da nece da otvara pojedine strane, ili ti firewall neda pristup.

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
Da li mogu u pdf document koji sam ja napravio da dodam neki text iz worda i kako

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Idi na Strat meni zatim Mozilla pa Mozilla safe mode pa probaj onda...
Pa se javi da vidimo dalje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag