{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Skajp je veoma lako podesiti da bude na srpskom jeziku. Da bi to uradili neophodno je da našeg sajta preuzmete jezički fajl za srpski jezik. To ćete uraditi tako što odaberete opciju Save Link As... (Save Target As... u Internet eksploreru)nakon što kliknete desnim tasterom miša OVDE , i i snimite fajl na svoj računar. Zatim uđete u Skyjp i u meniju koji se nalazi na vrhu kliknete na Tools, zatim odaberete Change Language, zatim odaberite Load Skype Language File... kao na slici:

skajp_jezik.gif

Nakon toga će vam se pojaviti prozor:
skajp_jezik_prevod.gif
Na disku locirajte jezički fajl koji ste preuzeli sa našeg sajta i kliknite na dugme Open. Nakon toga će vam svi meniji biti na srpskom.

preuzeto

INTERNET-SRBIJA

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Sto se tice.........The Browser Highlighter mozes obrisati ako ti netreba....to je obican addon dodatak za mozilu firefox.......putem koga mozes doci do nekih novosti,telefonskih brojeva........nista mnogo bitno......

Kod:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11808

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
pa ne bi ako odspojis kuler posto ima jednostavan utikac i kad se sprzi samo vratis nazad utikac ...i to je to otkud on zna sta se desilo samo kazes da je crklo i to je to ...

Član
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poruka
6
Iznenada se na kompjuteru mog sina pojavilo upozorenje u vezi mrezne konekcije kao limited or no conectiviti i nije se moglo okaciti na net.Prvo sam mislio da je problem u integrisanoj mreznoj karti pa sam stavio jos jednu na pci slot ali bilo je isto.Primenio sam sve sto sam znao i sto sam procitao na netu ali nista nije uspelo nego sam promenio umesto automatske dodele adrese rucno uneo adresu iz opsega rutera posto imam 3 kompana adsl-u.Ima li neko neku ideju sta se moglo desiti i sta ciniti.Pozzz.

Član
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
121
Ne mogu da pokrenem Eksterni HDD, kada ga uštekam u komp počne samo ići klik, klik... i zatim stane i ništa se ne dešava. Komp ga jednostravno ne prepoznaje. Klinci su neki dan gledali crtiće na tv-u sa njega preko USB kabla i počeo im je štekati. Što da napravim i gdje?
Inaće HDD je star sveg pola godine i kupljen je u Njemačkoj a gdje su papiri pojma nemam:

3.5" HDD CASE SATA/USB 2.0
External SATA Disk Enclosure Model: ET-1370
STAND-ALONE USB 2.0 TO SERIAL ATA STORAGE

ae741d08.gif
744d3c11.gif

Član
Učlanjen(a)
20.04.2009
Poruka
102
Ne mogu da pokrenem Eksterni HDD, kada ga uštekam u komp počne samo ići klik, klik... i zatim stane i ništa se ne dešava. Komp ga jednostravno ne prepoznaje. Klinci su neki dan gledali crtiće na tv-u sa njega preko USB kabla i počeo im je štekati. Što da napravim i gdje?
Inaće HDD je star sveg pola godine i kupljen je u Njemačkoj a gdje su papiri pojma nemam:

3.5" HDD CASE SATA/USB 2.0
External SATA Disk Enclosure Model: ET-1370
STAND-ALONE USB 2.0 TO SERIAL ATA STORAGE

ae741d08.gif
744d3c11.gif
ako su gledali ceo crtani sa njega.. moguce je da se zagrejao i da je otkazao... posto on nema cooler jedino je to moguce.... nista mi drugo nepada na pamet...

Član
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
121
Gledali su oni a i ja više toga u komadu pa čak je znao ostati upaljen i preko noći i ništa se nije desilo do eto sada.
Znači ti misliš da je pa pa, dali se to da popraviti?
Kupi novi i to je to?
Ima li još netko kakav savjet?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag