{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
88
Hey jeste,on se bio otkacio....ni na kraj pameti mi nije bilo jasno zasto se otkacio...i tek se sad sjetim da mi je keva mjenjala tepih ispod radnog stola....i kad je digla stol,vjerovatno ga je naglo spustila te se kuciste "nabilo"na zid...Hvala ti puno na pomoci druze...pozz

Nema na cemu i drugi put... ;)Samo da si ti meni ziv i zdrav!:lol:

Član
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
1
Nabavio sam ovu plocu sa integrisanom grafickom karticom. I ugradio novu graficku Ati-jevu,sa pcie-slotom, medjutim nemam nikog signala na monitoru.Da li se treba skinuti neki jamper na ploci i koji. hvala i pozdrav.:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
23
Kako se krekira tj. ispachira program Spyware Doctor? Nešto ne radim dobro i već sam izludio wacko2
Program mi nađe infekcije, ali ne briše.
Boki71 uputio me na patch al ne bi da ga davim više.
Upotrijebim PCTResetSD, a nakon toga otvorim patch TeamRes, patch SD v7.0.0.508.
Što treba upisati u Register to, prije no što kliknem na crack it?
Status je prije toga stalno na waiting. Što god da upišem, ne daje rezultate. Budući sam relativni početnik u tom, ajd još jedno pitanje: koji direktorij da označim za File to patch samo da provjerim radim li dobro. Rezultat je uvijek Aborted.

Hvala :(

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
ne moras cak bi trebalo da cim ugradis grafu automatski u biosu da iskljuci integrusu ...

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
15
dosada sam gledao tv preko windows media plajera sada mi trazi pluginove skinuo sam na desetine njih ali ni jedan ne radi skinuo sam i media plajer 11 ali mi ne dozvoljava da ga instaliram zbog media plajer 12 os je sedmica sta da radim i koje pluginove da skinem da bih mogao tv da gledam online tnxxx unapred

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
i moja maticna ima svoju graficku ali je ne prepoznaje sve dok je u slotu geforce 8600 gt, tako da bi to trebalo i kod tebe da se dogadja. sem ako nesto drugo nije u pitanju

Član
Učlanjen(a)
25.06.2009
Poruka
0
pomozite mi nikako ne mogu da postavim trecu ram memoriju kad je postavim on je ne ucita uvek mi ppokazuje isto ako neko zna nek mi pomogne unapred hvala

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
jesi li je dobro ubo u slot, mozda se malo izvukla dok si postavljao kabl od monitora.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag