Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pod 1
Skini jdownloader za skidanje sa rapida i megauploada. To cekanje na megauploadu od 25 sec imam i ja ,a imam premium. Izbjeci cekanje na rapidu mozes izbjeci restartanjem modema ,tj tako promijenis ip adresu i nema cekanja ili
u opcijama jdownloadera namjestis reconect i jd sam to odradjuje. Ovo vazi samo ako ti je dinamicka ip,za staticku ne vazi.
pod 2
Taj tvoj procesor se meni nimalo ne svidja (celeron), onda nisi navela kolika ti je napojna jedinica, i drugi put namjesti particije na hardu obrnuto, da ti c particija bude 40gb ,a druga ostatak. To restartanje moze biti do napojne,i jos skini memoriju i ispusi slotove od prasine i ocisti kontakte,moze biti i do toga,Ja mislim da je do maticne nebi ti radio ni toliko, nego bi ledio i morala bi sama restartati komp.Tako je bilo kod mene kad je rikno kondenzator na maticnoj
Pozz...
Skeniraj sa Malwarebytes
evo ti link
Link
Ali u safe modu...
Ako ne znaš kako da udješ u safe mode evo ti jedan od načina...
Idi na Start - Run - ukucaj msconfig - BOOT.INI - SAFEBOOT (čekiraj) - zatim klikni OK - Restart.To je to.
Posle samo ponovi postupak da bi mogao normalno da uđeš u windows (dečekiraj SAFEBOOT).
otvori poklopac kucista i procitaj na napojnoj od koliko je wati,za sad ostavi particije dok nebudes ponovo rusila sistem, pa ih napravi kako treba. za operativni sitem i programe ti treba maksimum 40gb. kod mene je amd athlon dual core 2.01 gh i to mi je slabo. moja preporuka: otvori novu temu i pitaj neka se sto vise forumasa javi i da predloge koji procesor da kupis.