Arheologija i istorija potvrđuju Bibliju

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Bravo Tumbe
najzad i ja da se slozim s tobom u necemu.
Nista nije moglo nastati samo od sebe.

Jure
haos o kome pricas i prolivanje rastopljenog olova u kalupe nije jedno te isto.
Neko je morao da rastopi olovo(tvoj drugar)
neko je morao da napravi kalup(tvoj drugar)
Ne radi se o haosu
da se olovo samo zagrejalo ,rastopilo,pa zatim samo na odredjeno mesto i u odredjeno vreme curilo....
Mogao si mozda naci neki bolji primer,ovaj je veoma los.Nadam se da se slazes.Mozes ti mnogo bolje
;)
Zbilja, RIS, pravi si bukvalista. Ne shvataš poentu...
Zamisli da je olovo materija, voda prostor, a moj drug iz djetinjstva sila ili energija i sve će ti se kazati. Nadam se.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
361
Zbilja, RIS, pravi si bukvalista. Ne shvataš poentu...
Zamisli da je olovo materija, voda prostor, a moj drug iz djetinjstva sila ili energija i sve će ti se kazati. Nadam se.

Naravno sam si rekao sila i energija a ta sila i energija imaju izvor a to je Bog

Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
361
Ako ti je mrsko sada uzimati udžbenik u ruke, uguglaj pojam energija, pa se obavijesti šta je to i kako nastaje.

Kako energija nastaje!!!
ja verujem da je ta energija od Boga a ti uzmi udzbenik iz Fizike pa ti tamo lepo pise da fizicari jos uvek nisu otkrili izvor sila tj sile gravitacije i mnogih drugih
a to sto ti pokusavas da kazes je potpuna nerealnost i tvrdnje teista i deista

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Kako energija nastaje!!!
ja verujem da je ta energija od Boga a ti uzmi udzbenik iz Fizike pa ti tamo lepo pise da fizicari jos uvek nisu otkrili izvor sila tj sile gravitacije i mnogih drugih
a to sto ti pokusavas da kazes je potpuna nerealnost i tvrdnje teista i deista
Ne dezinformiši i ne pričaj nebuloze. Naravno da u udžbenicima tako ne piše.

Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
361
Dabome da ne piše. Kako će pisati kada se taj uzrok zna. Ne samo gravitacije, nego i energije.

mislio sam da sam ja lud ali vidim da sam normalan e pa uzmi udzbenik i napisi mi neke tvrdnje o uzroku gravitacije ako si toliko upravu naces neke tvrdnje
jesi li ti naucnik?
trebalo bi da ides na tv i da izneses te tvrdnje uces u istoriju
a mozda i mene ubedis?:roll:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
mislio sam da sam ja lud ali vidim da sam normalan e pa uzmi udzbenik i napisi mi neke tvrdnje o uzroku gravitacije ako si toliko upravu naces neke tvrdnje
jesi li ti naucnik?
trebalo bi da ides na tv i da izneses te tvrdnje uces u istoriju
a mozda i mene ubedis?:roll:
Izgubio si kompas. Ti si tvrdio da tako piše u udžbenicima, a sada tražiš od mene da uzmem udžbenik i citiram ga, da bih dokazao da nije tako. Ništa ja, u ovom slučaju, tebi ne moram dokazivati. Ako si tvrdio da tako piše u udžbenicima, onda je teret dokaza na tebi, a ne meni.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
preporucujem vasoj paznji sljedeci video:

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_sIqBhx_QFs&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param>[raw]<embed src="http://www.youtube.com/v/_sIqBhx_QFs&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></embed></object>

Natrag