Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jurka moram da te pitam sta ti to podrazumevas pod uvredljivo???Objasni?ja licno mislim da nisam nikog tj niciju personu uvredio! a tvoje licno misljenje je nesto drugo.[WARNING]Ne upotrebljavajte uvredljive izraze u raspravama![/WARNING]
Pa, evo: "Ako si sam toliko blesav da nerazumes sta cu ti ja?"Jurka moram da te pitam sta ti to podrazumevas pod uvredljivo???Objasni?
Pozdrav od Gere.
A sta je tu uvredljivo?niti ga psujem,niti ga unizavam,niti ga ruzim! Blesav ako nisi znao znaci:da nije dovoljno zreo da razume neke stvari,ili se pretvara da nije video ono sto sam mu postavio!ja sam mogo da napisem da je Ignorik ali on to nebi razumeo.Blesav je onaj koji ne zeli da prizna istinu koja mu se iznosi,zato i kazu pravis se blesav tj naivan,kao ne razumes a jasno vidis sta pise.Bilo kako bilo ja se izvinjavam ako sam koga uvredio.............Nisam imao tu nameru.Pa, evo: "Ako si sam toliko blesav da nerazumes sta cu ti ja?"
Zar i ti sam ne misliš da je nepotrebno, da ne kažem nešto drugo, na ovaj se način obraćati sagovorniku?
Jurka moram da te pitam sta ti to podrazumevas pod uvredljivo???Objasni?ja licno mislim da nisam nikog tj niciju personu uvredio! a tvoje licno misljenje je nesto drugo.
Svaki forumas ima pravo da mi kaze SAM da sam ga uvredio i ja cu mu se licno SAM izvinuti.
zasto se ti mesas?ne znam?ali posto si ti ovde gazda ja moram da se slozim s tobom jer ces me banovati.
Lepo,mnogo lepo?pa cak i ako me banujes sve mi je jedno,pogledaj nasta lici forum?znam da ces reci to nije tvoj problem i da gledam svoja posla,ali ja sam clan ovog foruma i mislim da je u redu da kazem svoje misljenje!a moje misljenje je:da ovaj forum nije sto je bio!
Pozdrav od Gere.
Ali on sam mi nije dao pretenziju!u cemu je problem???Kada jednom napišeš post, ne dopunjavaj ga nakon 20 minuta,. To se ne radi. Dakle, pitaš zašto se ja miješam kada se vi međusobno vrijeđate? Gera, ja sam tu, između ostalog, da to ne dozvolim, zar ti to nije jasno?
To u Pravilniku vrlo jasno piše - ne dozvoljava se vrijeđanje i omalovažavanje sagovornika, i nema potrebe da više o tome raspravljamo. Takođe, nije rečno da ti odlučuješ šta je uvredljivo a šta nije. Nazvati nekoga blesavim je svakako uvredljivo i tu nema nikakvog opravdanja.Ali on sam mi nije dao pretenziju!u cemu je problem???
A ti mi je dajes pretenziju,Zasto?Gde u pravilnikiu pise da nemogu da nazovem svoga sagovornika blesavim?to nije uvreda!ako bih ga nazvao budala to je uvreda,jer i biblija govori koga nazoves budalom odgovaraces sudu.
Pozdrav od Gere.