Član
- Učlanjen(a)
- 13.10.2009
- Poruka
- 1.294
U očima Boga u Čoveku ne postoje dve strane već samo jedna loša, "kajem se što sam stvorio čoveka jer misao ljudska zla odmalena".Takve stvari bi trebalo da znaš da si iole čitao Bibliju. Ponoviću i ovde ja nisam adventista mrzim svako sektaštvo i izvrtanje Božije reči. Da li će ko da veruje ili neće to uopšte nije važno važna je samo istinitost onoga što sam rekao i što ja mogu da branim svojim životom toliko mi je sveta istina. Ne možete vi ni da zamislite kolika je božija mržnja tek. Trebalo bi da se setite Sodome i Gomore pa deset egipćanskih zla pa priče o carevima Izrailjevim. " I iziđe Og car Esavonski na boj u Jasu i predade nam ga Bog naš i čitav narod što bi snjime. I ubismo ga i njega i sinive njegove i sav narod snjime i uzesmo 60 gradova i pobismo u njima i žene i decu iništa ne ostavismo u životu".Je li, ko pusti ovoj "ujku" JFKDforever, ovde? U par reči toliko mržnje ovamo svi reaguju na benignije stvari.
Pitanje andjela i sotone je pitanje ljudske prirode.
Ništa drugo vam ne kaže priča o andjelim nego da u čoveku pstoje dobre strane i loše strane. podela na dobre i loše bogove je iz pradavnih vremena koja se reflektoravla u hrišćanstvo kao religiju koja u sebe prihvata i Zevsa i Hada... Pokušaj da se čitav sklop ranijih verovanja i božanstva sačuva i sve to nekako izniveliše i opstane u novoj veri.
I vi mislite da se za"#$%am šalim pričam gluposti. AleksijeD ti misliš da je pakao reč koja služi da bi se deca plašila."Strašno je pasti u ruke Boga živoga" a još strašnije pasti u ruke ultrakosmičkog elementarnog zla. Pogledaj sve religije od postanka sveta slažu se samo u jednoj stvari a to je pakao koji te čeka posle smrti ako nisi Bogu mijo. Jednostavno nemaš gde da ideš ako te Hristos odbaci ja ću te sigurno prihvatiti.U paklu ima uvek mesta. I ovo je poslednje što Ću vam poručiti Neka Hristos Bude sa Vama inače u poslednji dan Vi svi ćete biti Sa Mnom, a to vam se neće svideti.Amen!
PS Prst na čelo i dobro razmislite jer u ovim stvarima Ja sam smrtno ozbiljan i NEMA laži.! I nema popravnog ispita.