- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Nije istina. Već i slagao ili se ne sećaš. Biće ovo prvo
A ako su subotari znači da treba da ih mrziš? Da ih častiš svakojakim uvredama? Je li to tvoj nivo razumevanja?
Nije bilo riječi o mržnji, nego o načinu diskusije. Zato ponavljam. Sa subotarima nije moguća argumentirana diskusija jer su "sljedbenici patoloških lažova". Dakle, ne mrzim vas.
Već si zacementirao da je nešto laž ali nećeš da dopustiš drugačiju mogućnost.
2 i 2 ne može biti 5, ali vama sljedbenicima patoloških lažova to ne dolazi do moždanih vijuga. Alberto Rivera je naprosto patološki lažov. To nisam zaključio i odredio ja, nego to tvrde svi normalni ljudi koji su istražili sve što je činio i pisao.
A šta ako si ti taj patološki lažov kako kažeš za ostale a oni zapravo govore istinu?
Nema dokaza da sam ja patološki lažov, a tisuću je dokaza da su i Hislop i Rivera i Veith patološki lažovi. Miroljub, tvoj omiljeni učitelj, također je patološki lažov. Tako stoje stvari, moš i j.b.t..
Prvo si i to negirao..opet ne govoriš istinu..nego si tvrdi da tamo nema katolika uopšte.
Rekoh i ponavljam ti. Govoriti o "rimokatolicima u 6-7 stoljeću" priliči samo imbecilima. Terminološki i crkveno, rimokatolici postoje tek u drugom tisućljeću. Tada, u 6. i 7. stoljeću postoje kršćani, pripadnici jedne svete katoličke i apostolske Crkve, i neke sekte koje su otpale od Kristove Crkve, kakvi su bili i Nestorijanci.
Ako se znači ne složim sa tobom onda sam šljam
Ako ti netko dobronamjerno sto puta kaže da je 2 i 2 četiri, a ti ga ignuriraš i rugaš mu se, onda si zaista šljam.