- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Samo istražuj, možda i ti nekada nešto budeš razumeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo istražuj, možda i ti nekada nešto budeš razumeo.
Imaj na umu i ko je bila prva žena Muhamedova...Fatima..i ko je bio njen brat Varlam...monahinja katoličke crkve koja je svo imanje manastira prodala i dala Muhamedu..a njen brat katolički sveštenik...hajde dalje mozgaj...
Lijenčine kao ti uvijek umjesto istraživanja odaberu povjerovati patološkim lažovima.
Nego, daj nam reci odakle ti ove dolje sotonske laži?
Lenštine kao ti samo znaju da negiraju...i ništa drugo. Ti ne znaš da postaviš tezu...uglevnom opovrgavaš.
Tebi su to laži zato što ti nisi ranije pročitao ništa drugo
od onoga što iznosiš..nemaš svestranost već uskogrudost tipičnog Balkaca i tradicionaliste.
Znanje za tebe predstavlja nešto što je strano,
Moraš raditi na sebi.
A sve što je izneto u vezi teme..pogledaj još jednom koliko izvora se sam koristio...pitaš za Riveru...
Diskusija s postavljanjem teza i činjeničnim dokazivanjem moguća je samo s ljudima kojima razum funkcionira. S vama lijenčinama, koji umjesto korištenja razuma odabirate vjerovati patološkim lažovima normalna diskusija nije moguća.
Da, ja sam "tipični uskogrudni Balkanac"
To su laži jer naprosto jesu laži. Osim toga, sam si sebe prokazao patološkim lažovom, jer se pozivaš na patološkog lažova Riveru, a onda još tvrdiš drugačije od njega. I
Kada i od koga si ti nešto čuo oznanju? Od Miroljuba? Ili od Jovana Deretića? Ili si ti "kompilacija Miroljuba i Deretića"?
Ti normalnu diskusiju nisi imao ni sa jednim tvojom oponentom..tako da trebaš ipak sebe preispitati. Samo oni koji ti laskaju imaju kod tebe "poštovanje".
Recimo, ti ne možeš istrepeti mogućnost drugačijeg..ili nemaš fleksibilnost da kažeš..ok..možda Rivera iznosi neistinu po pitanju detalja ali šta ako drugi izvori idu donekle u prilog tome..
recimo kada sam ti pokazao uticaj katoličkog shvatanja o Mariji, ti si naravno odlučio i dalje da budeš uporan u negiranju.
Nepostoji kod tebe ta odmerenost da kažeš..moguće je donekle da je tako a možda Rivera samo preteruje...sada smo videli da ima ali možda Rivera je samo donekle upravu.
Dakle, nemaš tu odmerenost već iskljuvost, ponižavanje čoveka, nazivanje pogrdnim nazivima..itd...svi su ti patološki lažovi, plaćenici..tipična dijagnoza manije i sumjničavosti.
To nije dobro. Jedva ti je preko usana prešlo da Nestorijanci da..verovatno nisu verovali u dogmu o Marijinoj bezgrešnosti. A i to si negirao u početku.
Svi moji oponenti ovdje bili su subotari, a svi subotari, eutanazirani "duhom proroštva", sljedbenici su patoloških lažova.
Nema drugih činjenica koje idu u prilog onome što je notorna laž.
Patološki lažov broj 1 pozove patološkog lažova broj 2 da za njega svjedoči. Tada lažov broj 2 pozove patološkog lažova broj 3 da za njega svjedoči. I na koncu patološki lažov broj 3 poziva za svjedoka patološkog lažpova broj 1
Lažeš. Ništa ja nisam negirao. Ja sam samo ustvrdio da to do muslimana nije moglo doći od Nestorijanca Waraqaha, nego da je došlo od nekih pravovjerenih kršćana
Rivera je sotonski i patološki lažov, jer ono što on iznosi nije benigna podvala od nekoga drugoga, nego je od njega svjesno smišljana izmišljotina kako bi što više naškodio Kristovoj Crkvi. Rivera je znao da je to što čini zločin prema Kristovoj Crkvi i znao je da joj time šteti, ali baš zbog toga to i činio.
Stotinu puta sam ti se "obratio kao čovjeku". Međutim, kada ti na najočitijem primjeru pokažem da lažeš - iznosiš laž kako je brat Muhamedove žene katolički svećenik, i to ponavljaš,