Fajt navodi brojne paralele islama i Rima u primanju istih paganskih simbola. Slušaj dobro predavanje...ali biti siguran ne može. A pošto to i Rivera pominje slično tu se poklapaju.
Ovdje vidimo kako Jovan
veličanstveni tvrdi da Veith svoje tvrdnje, o tome kako su katolici stvorili Islam, ne temelji samo na Riveri kao izvoru, međutim, eno Jovana na drugoj temi ostao Veithova naprdanja braniti jedino i isključivo svetim Albertom Riverom. Tako se sada
patološki lažov Jovan poziva na
patološkog lažova Valtera Veitha, a patološki lažov Veith se poziva na patološkog lažova svetog Alberta Riveru.
Ovo me podsjeti na jednu situaciju ovdje prije 5-6 godina.
Napiše Laodikeja jedno svoje ... znate već, ja ga pitam da mi da neki izvor ili da citira nešto, da točno provjerim njegove tvrdnje, a on meni ostavi "
link na svoj privatni blog", a koji je zbirka njegovih osobnih naprdanja. Laodikeja bar štedi čovjeka. Napiše svoje, tražiš li da provjeriš, Laodikeja te uputi
na sebe samoga. A Jovan te zavrti da se čovjeku smanta. On izrekne
svoju patološku laž, hoćeš li provjeriti pošaljete do
drugoga patološkog lažova Veitha, a taj te opet na provjeru šalje
trećem patološkom lažovu Albertu Riveri. Ako imate "pilotske sposobnosti", pa vas ovo ne smanta, sljedeća stanica provjere vam je
patološki lažov Hislop. I tako šetajući od jednog do drugog i nazad, možete samo ovako -